Türk İş Kadınları Rehberi, organizasyon sonrası basılı olarak yayınlanacak. Ayrıca  Turkiskadinlari.com adresinden online  yayınlanmasıyla iletişimin kalıcı olması sağlanacak. Bütün iştirakçi iş kadınlarının biyografilerinin yayınlanacağı kılavuz, yurt içi ve yurt haricen bulunan iş kadını dernekleri ,basın kuruluşları, ataşelikler ve ihracatçı birliklerine ücretsiz olarak ulaştırılacak.

Türk İş Kadınları Rehberi yayın kuruluşu Gelin Güvey Dergisi'nin ayrıcalık sahibi ve organizatör

Ferhat Muğurtay yaptığı açıklamada, "Türk İş Kadınları Rehberi ve Organizasyonu ile meslek dünyasındaki bulunan meslek kadınlarımızın başarılarının ve gücünün tespiti açısından yeni bir kapı açmış olacağız. Umarız yayınlarımız ve organizasyonumuz  ile  profesyonel Türk İş Kadınlarının güçlerini birleştirmesinde, ulusal ve milletlerarası iş bağlantılarının oluşmasında, bilgi ve tecrübe alışverişinin gelişmesinde ve var olan dostlukların pekişmesinde katkı sağlamış oluruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen bütün kurum ve kuruluşlara ve meslek kadını derneklerine teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Kaynak: www.milliyet.com.tr URL: http://www.milliyet.com.tr/pembenar/turk-is-kadinlari-dunya-kadinlar-gunu-oncesi-ciragan-sarayinda-bulusuyor-6412807