Bebeğimiz dünyaya gelmeden önce, büyük bir heyecanla kıyafetlerini satın alıyoruz. Bebeklerin alıngan deri yapısı ile uyumlu, çeşitli renk ve tasarımları ile dünyalar tatlısı gülüşleri ile düzenli kıyafetler, gardıroplarında onları bekliyor. Peki yenidoğan bebek kıyafetleri içinde, yenidoğan tulum ve diğer bebek giyim ürünlerinde nasıl bir tercih yapmalıyız? Bebekler, özellikle birincil aylarında alıngan yapıları nedeniyle dış etkilere fazla açıktır ve basit bir şekilde hastalanabilirler. bu nedenle yenidoğan bebek giyimi konusunda uyarı edilecek fazla şey var.

Bebekleri nasıl giydirmelisiniz?

Yaygın olan yanlışlardan biriyle başlatmak gerekiyor, o da bebeklerin birincil dönemlerinde onları kat kat giydirmek… Çoğu kişi, bebeklerin fazla üşüdüğünü düşünür ve onları sıkı bir şekilde sarar. Esasen bu koşul doğru değildir, bebekleri kalın giyinmesi uzmanlarca fazla önerilmez. bebekler, tulum veya öteki standart giysileri giydikten daha sonra, sıradan 24 derecede durabilir. Peki bebek doğduktan sonradan birincil aylarda, öncelikli olarak hangi giyim ürünleri seçim edilir?

Bebeklerin birincil ayları için en popüler tercih: Tulum

Yenidoğan tulumları, bebeklerin ilk aylarında en çok seçim edilen ürünlerdir. aynı zamanda içinde bulunulan mevsime tarafından de önlem alınabilir. Mesela yaz dönemlerinde tek katlı bir giyim yerinde olurken, kış mevsiminde ise iki kat tercih edilebilir. Yenidoğan bebek kıyafetleri içinde, tulumlarda bazı konularda dikkatli olmak gerekiyor. Örnek vermek icabında, tulumların üzerinde tüy olması ya da sert cisimler bulunması önerilmez, aynı zamanda yenidoğan bebek tulumlarında çok dikişli modeller de seçim edilmez.

Yenidoğan tulumları nasıl olmalı?

Bebekler, hassas cilt yapıları nedeniyle onlar için özel üretilmiş tulumları giymelidir. Yenidoğan bebek kıyafetleri içinde tulumların bu denli seçim edilmesinin nedeni, tulumların bu ihtiyaçlar için yerinde olabilmesi. Ilk Kez tulumlar, nefes alabilen yapıda kumaşa sahip olmalı. Bu sayede deri hava alabilir. Buna ilave olarak pamuklu yenidoğan tulumları da bebekler için önerilir. Teri emen tulum yapısı, bebek deri sağlığı açısından önemlidir.

En iyi yenidoğan bebek kıyafetleri markaları

Çocuklarımızın giyimine her anlamda çok tartı gösteriyoruz. Sadece kaliteli olması yetmiyor ve en sağlıklısını, en konforlusunu arıyoruz. aynı zamanda, anne babaların merak ettiği konular içinde, yenidoğan tulum ve öteki bebek kıyafetleri konusunda en iyi markaların hangileri olduğu. Türkiye'de bebek giyim, oyuncak ve diğer muavin araçlarda en geniş mahsul seçeneklerini sunan Minycenter, nitelikli markaları bulabileceğiniz ve gönül rahatlığı ile satın alabileceğiniz bir adres.

Minycenter'da bulunan yenidoğan bebek kıyafetlerine baktığımızda, erkek ve kız bebekler için patikli tulumlar, uzun kollu tulumlar, penguen ya da panda desenli şirin tulumlar karşımıza çıkıyor. Carter's, Boboli, Little Yucca ve I'm Natural gibi markaların yer aldığı Minycenter dünyasında, siz de tarzınıza uygun seçenekleri keşfedebilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/yenidogan-bebek-giyim-onerileri-tulum-ve-diger-bebek-kiyafetleri-nasil-olmali.html