Bundan Böyle bebeğinizi kucağınıza almanıza kısa bir vakit kaldıysa araç gereç eksiklerini gözden geçirmeye başlamanız gerekiyor. Yenidoğan bebeklerin bakımının en doğru şekilde yapılabilmesi için alınması gereken malzemeleri sizler için araştırdık. Hangi malzemelere gereklilik duyacağınızı bilmiyorsanız hemencecik bu listeye göz atmaya başlayın!

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Bebek Bezi

Kesinlikle her malzemeden önce bol miktarda bebek bezi stoklamaya başlayın. bebeklerin doğumundan sonradan kullanacağınız malzemelerin başında bu ürünler geliyor. Fakat tercih yaparken birkaç hususa da uyarı etmenizde üstünlük var. Seçtiğiniz bebek bezinde hangi özelliklerin bulunması gerektiği sorusunun yanıtları ise şöyle:

- Ergonomik yapıda olmalı

- Yüksek emicilik özelliği bulunmalı

- Doğal malzemelerden üretilmiş olmalı

- Elastik olmalı

- Sızdırmazlık özelliği bulunmalı

- Göbek oyuntusu bulunmalı

- Kaliteli olmalı

Bu kriterlere yerinde olan bebek bezlerini mantıklı fiyatlarla satın elde etmek isterseniz önerimiz Joker.com.tr adresine uğramanız olacak. Bu sitede seçkin markalar kadar üretilen en nitelikli yenidoğan bebek bezlerini bulabilir ve düşük rakamlarla satın alabilirsiniz. Seri kargo uygulaması da var bu sayede satın aldığınız bebek bezleri fazla kısa bir sürede belirttiğiniz adrese ulaşıyor.

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Islak Kaba Şaka

Kuşkusuz gün içerisinde tekrar tekrar nemli şamata de kullanacaksınız. Özellikle bebeklerin altını değiştirdikten daha sonra temizliğini gerçekleştirmek için ıslak mendillere ihtiyacınız olacak. Peki, seçtiğiniz nemli mendillere bulunması gereken özellikler neler? İşte yanıtlar…

- Parfümsüz olmalı

- Yumuşak olmalı

- Bebeklerin hassas cildi ile düzenli olmalı

- Yapışkan veya yağlı bir his bırakmamalı

- Alkolsüz olmalı

- Pamuktan yapılmış olmalı

- Hijyenik olmalı

- Yalnızca su ile ıslatılmış olmalı

Yetişkinler için üretilen nemli mendiller ile bebekler için üretilenler birbirinden en ince ayrıntısına kadar farklıdır. İşte böylece seçiminizi elbette tesadüfen yapmamanız gerekiyor. Bebekler için üretilen nemli mendilleri bulmak için marketler veya mağazalar arasında mekik dokumanız gerekmez. az önce de değindiğimiz Joker.com.tr sitesinde bu kriterlere iyice uygun olan bebek nemli şamata çeşitleri de var. Siparişinize eklemeniz durumunda bu ürünleri de kolaylıkla tedarik etmiş olacaksınız.

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Pişik Kremi

Bebeklerde ortaya çıkan en yaygın sorunlardan biri pişiktir ve bebekleri de bir hayli huzursuz eder. Bilhassa kumaş bölgesinde meydana gelen pişik cildin fazla oranda tahriş olmasına da sebebiyet veriyor. Pişiği durdurmak için de uyumlu olarak pişik kremi kullanmanız gerekiyor. Günde sadece bir kere kullanmanız tatmin edici olmaz. Her alt değişiminde pişik kremini de kullanmanız son derece önemlidir. Çünkü pişik oluştuğunda iyileşmesi vakit alır ve bu zaman dilimi içerisinde bebeğiniz de bir hayli hastalık yaşayacaktır. En makul olanı az önce oluşmadan önlemek oluyor. İşte bu nedenle yenidoğan bebekler için formüle edilen bir pişik kremini de çoktan temin edin.

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Bebek Arabası

Hastaneden çıkarken de gereksinim duyacağınız bebek arabası olmazsa olmazlardan biridir. Bebeğinizi keza dar hem de tehlikesiz bir şekilde taşıyabilmeniz için nitelikli ve güvenilir bir markanın bebek arabası modelini seçmeye itina gösterin. Travel sistem bebek arabaları son dönemde en çok tercih edilen tasarımlar oluyor. Bu ürünlerin kullanımının da rahat olduğunu belirtelim. Bebeklerin konforunu karşılamak namına her türlü ayrıntısıyla uğraşma düşünülüyor ve bu vesile ile aileler de gönül rahatlığı ile bu ürünlere yönelebiliyor. Bebek arabalarında fiyat da aileler için kayda değer! Ama fiyata ast olarak seçim yapmanızı önermeyiz. Kaliteli ve kullanışlı bir bebek arabasını uygun fiyatla satın almanızı karşılayan adreslerden alışveriş yapmalısınız. Joker.com.tr bu anlamda ailelerin imdadına yetişiyor. Keza fiyatlar yerinde ayrıca de cazip ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Bebek Oto Koltuğu

Aracınız ile gezi ederken bebeğinizin mutlaka oto koltuğu üzerinde olması gerekir. Bebeklerin araç içerisinde tehlikesiz bir şekilde yolculuk etmesini temin etmek için tasarlanan bu ürünleri de bebeğiniz henüz dünyaya gelmeden tedarik etmenizde üstünlük var. Oto içerisine takılıp çıkarılabilen ve bu vesile ile sadece ihtiyacınız olduğu zamanlarda kullanabileceğiniz bebek oto koltukları online sipariş yöntemi ile rahatlıkla tedarik edilebilir. Bu ürünleri karşılamak için ekstra bir zaman ayırmanıza ve mağazaları bir bir gezmenize hiç gerek değil. Zaten mağazalarda size sadece sınırlı sayıda seçenek sunulabiliyor. Fakat internete fazla daha fazla sayıda model seçeneği ile karşılaşmanız mümkün olur. Ayrıca online siparişlerde daha düşük fiyatlarla karşılaşacağınızı da söyleyebiliriz.

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Bebek Şampuanı

Bebeğinizi yıkarken kullanacağınız şampuanın da yenidoğan bebekler için uygu olması durum! Fakat markalar bu konuda da böylece çok bambaşka şampuan çeşidi hazırlayarak kullanıma sunuyor. Yani bebeğinizin cildine uygun ve zararsız olan şampuan ya da sabun çeşitlerini bulmakta zorlanmazsınız.

Yenidoğan bebekler için alınması gereken malzemeler

Bebek Kıyafetleri

Giysi alışverişini de son günlere bırakmayın. Mevsime yerinde bebek kıyafetlerini seçmeye özen gösterin. Elbette kıyafetler yüzde 100 pamuklu kumaşlardan hazır olmalıdır. Kıyafetlerin yanı sıra şapka, çorap, yenidoğan eldiveni gibi malzemeleri de tedarik etmeyi unutmayın. Zıbın gibi malzemelere de ihtiyacınız olacak. Bu ürünler için de Joker.com.tr devreye giriyor. Geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor. Kız ve erkek bebeklere yerinde kıyafetleri bu siteden satın alabilirsiniz.

Kaynak: www.kadinvekadin.net URL: https://www.kadinvekadin.net/yenidogan-bebekler-icin-alinmasi-gereken-malzemeler.html