Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün Aygaz ana sponsorluğunda düzenlediği “15. Sevgi Gönül Tiyatro Günleri” için geri sayım başladı. 18-21 Nisan tarihleri arasında sürecek olan festivalde Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi yedi oyuna ev sahipliği yapacak.

18 Nisan Pazartesi günü Koç Üniversitesi Oyuncuları tarafından sahnelenecek Friedrich Josef Dürrenmatt tarafından yazılan “Yaşlı Kadının Ziyareti” isimli oyunla başlayacak olan “Tiyatro Günleri”, 19 Nisan Salı günü saat 17.30’da Galatasaray Üniversitesi’nin ‘Kuzey Işıklar’nı tiyatro severlerle buluşturacak.

Levent Kazak’ın yazıp yönettiği; Mete Horozoğlu, Selen Uçer, Beyti Engin, Bülent Alkış ve Bihter Dinçel’in oynadığı “Kurusıkı” Sevgi Gönül Tiyatro Günleri kapsamında 19 Nisan Salı günü izleyicinin karşısına çıkacak. Herkesin başına gelecek basit bir kaza çığ gibi büyürse ne olacağını anlatan oyun; iyi ile kötünün, dolu ile boşun sık sık karıştırıldığı, somut gerçeklerin bile göreceli olduğu, haber vermek yerine haberlerin sıfırdan kurgulandığı günümüz dünyasına oldukça farklı bir mizahla yaklaşıyor. Gerilim komedi türündeki oyun saat 19.30’da sahnelenecek.