Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik için daha önce yapılan, "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikâyesi Fotoğraf Sergisi" bu kez Yeşilçam'ın zarafet kraliçesi Filiz Akın onuruna hazırlanıyor. Kale Outlet Center'ın fotoğraf sergisi hazırlık süresi için 30 kişilik ekip, 3 ay boyunca sanatçıların fotoğraflarını aradıktan sonra ekip, fotoğrafları özenle taradı ve baskısını yaptı. Sanatçının hayranları, Filiz Akın Başarı Hikâyesi Fotoğraf Sergisi için 10 günde Filiz Akın'ın bile hatırlayamayacağı 1265 adet fotoğrafı bağışladı.

GELİRİ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA GİDECEK

Böylece sergi, 4500 adet fotoğrafla bu zamana kadar yapılan en büyük "Geçmişten Geleceğe Başarı Hikâyesi Fotoğraf Sergisi" olacak. Sergide ayrıca Filiz Akın'ın filmden karelerine de yer verildi. Akın'ın setlerden galalara, gazete kupürlerinden film afişlerine kadar en özel kareleri alışveriş merkezini güzel bir şekilde süsleyecek.

15 Mayıs'ta ziyaretçilere kapılarını açacak olan sergi bir ay boyunca açık olacak ve sanatseverler ile buluşacak0. Sergiden elde edilecek gelir, Lösemili Çocukları Yaşatma ve Bir Umut Derneği'ne bağışlanacak.