United International Pictures Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, sadece hayvanların yaşadığı bir metropol olan Zootropolis'te geçen heyecan ve aksiyon dolu olayları konu alan Disney filmi, 10 Haziran'da sinema severler ile buluşacak.

Filmdeki karakterlerden koyun ve tavşanın da Cem Yılmaz'a eşlik ettiği kamera arkası çekimleri epey eğlenceli karelere sahne oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ve daha önce Disney'in "Arabalar 2" isimli animasyon filminde Francesco adlı yarış arabasını seslendirmiş olan Cem Yılmaz, farklı karakterleri tecrübe fırsatı sunmasından dolayı seslendirme projelerinden çok keyif aldığını dile getirdiç. Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nin çocuklar ve aileler kadar gençlerin ve yetişkinlerin de keyifle izleyebileceği benzersiz bir animasyon olduğunu cümlelerine ekledi.

Yılmaz'ın geveze ve kurnaz bir tilkiyi seslendirdiği filmin konusundan bahsedecek olursak kısaca şu şekilde: 

"Zootropolis, bir çok farklı doğal ortamın ve hayvanın bir arada yaşadığı benzersiz bir metropoldür. Burası bir fil kadar büyük ya da bir arı kadar küçük olanların bile istediği her şeyi yapabileceği türden bir şehirdir. İdealist polis memuru Judy Hopps Zootropolis'e geldiğinde, büyük ve sert mizaçlı hayvanların olduğu bir yerde polis olmanın hiç de kolay olmadığını fark eder. Kendini ispatlayabilmek için, geveze ve kurnaz tilki Nick Wilde ile ortak olma pahasına önemli ve gizemli bir olayı çözmeye çalışacaktır."