Deadpool‘un devam filmi onaylanırken, yönetmen koltuğunda ise yine aynı isim Tim Miller‘ın ve Deadpool karakterini Ryan Reynolds‘ın canlandıracağı basına duyuruldu.

Las Vegas‘ta düzenlenen CinemaConetkinliğinde, 20th Century Fox şirketi, Ryan Reynolds’ın ve yönetmen Tim Miller’ın Deadpool 2‘de yine sinema ekranlarında olacağını doğruladı.

Bu yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan Deadpool ve çıkışından sonra birçok rekora imza atan film, şu ana kadar dünya genelindeki satışları 750 milyon doları aştı. Ayrıca, bugüne kadarki Rated filmer arasında en hızlı yükselen yapımlardan biri oldu. Daha önceden, Deadpool 2’nin çekimleri başladı söylentileri mevcuttu ancak şirketin yaptığı açıklamaya göre şuan da sadece hazırlık aşamasındayız dedi. Resmi olarak Fox, geçtiğimiz günlerde devam filmini doğruladı ve Ryan Reynolds’ın Deadpool, Tim Miller’ın ise yönetmen olarak ikinci filmde de olacağı açıklamasında bulundu.

Fox ayrıca ilk filmdeki yapımcı ekibin tamamının da Deadpool 2’de görev alacağını belirtti. Deadpool 2 nin ne zaman vizyona gireceği ise henüz belli değil.