Fenomen Dj. Ömer Ali Dönmez Kimdir?
Fenomen Dj. Ömer Ali Dönmez; 1995 yılında İstanbul sınırlarında dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretim hayatını tamamlamasının ardından en büyük ilgi alanları olan sosyal medya dünyası ve müzik sektörüne giriş yapmıştır. Küçük yaşlarından bu yana kadar tam 10 yıl boyunca dijital dünyanın uzmanı ve sosyal medya yönetimi konusunda başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bu başarısının ardından Dj’lik Kariyerine soyunma kararı alan Fenomen Dj Ömer Ali Dönmez 2021 yılında çıkardığı birçok parça ile kısa sürede hitlerde yerini almayı başaran nadir isimlerden birisi olmuştur. Dijital müzik platformlarına giriş yapan Fenomen Dj Ömer Ali Dönmez, çıkarmış olduğu singleleri ile birçok kişinin gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Bunun ardından geçtiğimiz günlerde çıkarmış olduğu Psycho ve The Invitation singleleri ile iTunes Türkiye Top 10 listesinde ismini yazdırmayı başardı. Yıl içerisinde çıkışlarını yaptığı birçok single ile dikkatleri çekmeyi başaran fenomenlerin başında geliyor.

Fenomen Dj Ömer Ali Dönmez 2021 yılında singleleri ile başarısına imza atmaya devam ediyor. Bu kadar hızla çıkarmış olduğu singleler içerisinden Psycho ve The Invitation singleleri ile iTunes Türkiye Top 10 listesine girmeyi başarmıştır. Büyük başarılara imza atan fenomenin bu güne kadar çıkarmış olduğu parçalar;
1. So Disrespectful
2. Ragnar
3. Psycho
4. The İnvitation
5. Get İt Hot
 
Başarıları ile dikkatleri çeken Psycho ve The Invitation singleleri ile iTunes Türkiye Top 10 listesine girdikten sonra ne kadar başarılı olduğunu kanıtlamıştır.