Dünyada izlenme rekorları kıran HBO'nun yayınladığı Game of Thrones dizisinin final sezonu ilk kısmının yayınlanma tarihi emin oldu.

HBO’dan yapılan söylemede dizinin 8’inci sezonu olan final sezonunun 14 Nisan’da yayınlanacağı duyuruldu.

Dizi 8’inci sezonla beraber final yaparak ekranlara veda edecek.

Game of Thrones'un Twitter'da yayınlanan tanıtım videosu, 17 saat içinde bütün 13.4 milyon görüntülenme aldı. HBO'nun yayınladığı dizi bugüne kadar dünyanın en çok izlenen dizisi oldu.

Game Of Thrones'un imalcisi HBO'dan yapılan fotoğrafı söylemeye göre Game of Thrones 8. sezon 1. kısmın yayınlanma tarihi 14 Nisan 2019 olacak.

Sezonda 6 kısım olacağının altı çizilirken, David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter ve Miguel Sapochnik sezon süresince rejisör koltuğunda olacak. Sezonun senaryocuları ise David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman ve Dave Hill olarak söylendi.

Yazların onlarca sene, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe ara bozuculukla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Kraliyet'ı gözeten Sur'un arkasında tekinsiz eforlar bir araya gelmektedir. Şüpheli bir vefatın ardından kralı ve arkadaşı tarafından saltanat makamı olan güneye çağırılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur.

Arkadaşıyla düşmanını, reelle palavrayı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır.

Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Kraliyet için de kadersiz alametlerle gelmektedir. Taht gayretleri her zamankinden daha sert geçecektir.
 

'Yumurta'nın içinden bakın ne çıktı!

Mert Alaş: 10 sene evvel, 10 sene sonra

Ormanda yaşamayı seçen youtuber şoke etti!