Kalbim Yangın Yeri, Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli ve Banu Tekcam’ın senaristliğini üstlendiği ve Eylem Koza’nın yönettiği dizi, izleyicileri geçmişin geleceği nasıl şekillendirdiğine tanıklık etmeye davet ediyor.

Kalbim Yangın Yeri, 30 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de izleyenleriyle buluşacak!

KALBİM YANGIN YERİ 1.BÖLÜMDE NELER OLACAK?
İki kız kardeş ve onları ortak noktada birleştiren büyük aşkları olacak. Leyla, kız kardeşi Sevda’nın düğünü için bir süre önce ayrıldığı baba evine döner. Ertesi gün yapılacak düğün töreninden sonra ise, evden temelli ayrılacak, tüm sırları ve hayatının erkeğiyle birlikte yeni bir hayata yelken açacaktır. Ancak geçmişte ardında bırakıp gittiği ne varsa, şimdi birer birer yolunu kesmektedir.

Onun tek amacı ise çok sevdiği kardeşi Sevda’nın hayallerindeki masalsı düğünü gerçekleştirmektir. Düğün gecesi yaklaştıkça, Leyla’nın etrafındaki çember daralır. Kardeşinin mutluluğu uğruna yaptığı fedakârlıklar, kardeşinin ve bütün ailenin felaketine neden olacaktır.

KALBİM YANGIN YERİ OYUNCULAR
Leyla Günsoy : Hande Soral
Leyla grafik, resim eğitimi almış, sanatçı ruhlu, duyarlı, anaç, gizemli, sırlarıyla yaşayan bir genç kadın. Son derece güzel, çekici, alımlı. Hayatı aklına estiği gibi, inandığı gibi yaşamış, verdiği kararlardan asla dönmemiş, taviz vermemiş. İnandığını yapmış ve bu uğurda her türlü diyeti ödemeyi de göze almış.
Volkan Koyukan : Kaan Yıldırım
Volkan babasıyla arasında kuşak farkını sonuna kadar hissederek, baskı ve otorite altında büyümüş. Sevgi yerine sahip olduğu zengin hayatı yaşayan, gitgelleri fazla olan, aşkla sevgiyi birbirinden pek ayırt edemeyen biri. Kendisi gibi babası tarafından ezilen, sadece çocuğunun anası olarak görülen annesi Zümrüt’ün can yoldaşı sırdaşı.
Sevda Günsoy :Ece Çeşmioğlu
Sevda çocuksu, masum, saf, hayatın acılarından ve iniş çıkışlarından uzak tutulmuş, bugüne kadar büyük annesinin ve ablası Leyla’nın himayesinde adeta cam fanus içinde yaşamış bir kız. Evliliği bir masal balosu sanan, bedeni büyüyüp serpilse de içindeki küçük kız hiç büyümemiş.

Mehmet Seloğlu: Oğuz Peçe
O tam anlamıyla evlenilecek adam. Her şeyiyle temiz, güvenilir, çalışkan. Ama biraz içe kapanık ve takıntılı. Baskın annesiyle pasif babası arasında savrulmuş, anne annesi Gülistan’la daha yakın büyümüş, onu kendine kılavuz almış.
Kenan Günsoy : Yosi Mizrahi
Yakışıklı, sporuna, fiziğine dikkat eden ama hayatı boyunca çocuk ruhlu yaşamış ve kalmış bir adam. Aynı zamanda rüzgarın estiği yöne doğru hareket eden havai biri. Babasını erken yaşta kaybettiği için baba eksikliğiyle büyümüş. Annesi hem baba hem anne, hem de evden çok işte olduğu için Kenan anne şefkatinden mahrum kalmıştır. İçten içe öfkelidir bu yüzden.
Şahin Koyukan : Turgay Kantürk
Sert, güçlü bir mizaca sahip. İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu bilmiş. Kuru bir intikam yerine, uzun vadeli bir yolla, düşman bellediğinin pişmanlığını hedeflemiş. Üstlerinde her türlü nüfuza sahip olduğunu düşünerek evlenmeyi hayal ettiği Belkıs’ın direnişi ve onu terkedişinin acısını yıllar sonra da olsa çıkarmakta kararlı.