Müziğine sahip çıkmak isteyen herkesi bir araya getiren ve müzikte yenilik yaratmak niyetiyle kurulan “Hit Production”, online bir müzik platformu. Müziği hiçbir şekilde sınırlamayıp dünyanın her yerinden müzisyenlere kapısını açan “Hit”te üyelik oluşturanlar şarkısını Ttnet, Turkcell Müzik, iTunes, Spotify gibi bir çok platformda yayınlama ve kazanç sağlama fırsatı yakalıyorlar. Kendi promosyon çalışmalarını da yapıp adını daha büyük kitlelere duyurabilecekleri bir platform olan Hit Production, sound design hizmeti ile mix & mastering yaparak kayıtlarının kalitesini dünya standartları ölçüsünde yayınlayabilmelerini sağlıyor.  Deneyimli medya iletişim ve dijital iletişim ekibinden oluşan Marketing Automation programını kapsayan paketleri ile ulusal-yerel basın ve sosyal platformlarda sanatçılarını hedef kitlelerine ulaştıran Hit Production, sanatçılarının hayranlarını arttırarak çok daha popüler olmasının ve daha çok satış yapmasının kapınılarını açıyor.

Herkesin müziğini yapıp duyurmasına olanak sağlayan ve bu süreç içerisinde sanatçının haklarını %100 koruyan “Hit Production” hakkında daha detaylı bilgiye www.hitproduction.org internet adresinden ulaşılabiliniyor.

“Hit Production”ın yapımları Haziran Ayında Tüm Dijital Platformlarda…

Ahmet Serkan (Türkçe Pop/Slow)

“Kimseye Anlatamıyorum” Hit Production etiketiyle Haziran ayında tüm dijital platformlarda…
Müziği fabrika ayarlarına geri döndürüp, herkesin kendi müziğini yapıp duyurmasına olanak sağlayan Hit Production,  Ahmet Serkan’ın ilk single çalışması olan ''Kimseye Anlatmıyorum''Haziran ayında tüm dijital platformlarda yayınlamaya hazırlanıyor.  Hit Production'ın prodüksiyonunu üstlendiği ve klibin yaklaşık 8 saatte slowmotion tekniği ile çekildiği single çalışmasının sözü ve müziği Ahmet Serkan’a, düzenlemesi ise Altuğ Akınsel'e ait. Çok yakında Hit’in resmi youtube kanalında ve tv kanallarında yayında olucak ve 10 Kişilik bir ekibin çalıştığı klibin yönetmenliğini Altuğ Akınsel, Görüntü Yönetmenliğini Koray Erçelebi üstlendi. 
Ayda Tangüner (Akustik)

Hit Production farkıyla “Düş” yolda…
4 şarkılık bir albüm olarak yayınlayanacak ve Haziran ayında tüm dijital platformlarda yayınlanacak ''Düş''ün klibi Mayıs ayı sonunda çekilecek. Albüm çalışmalarından dolayı konserlerine ara veren Ayda, albüm ile beraber tanıtım konserlerine başlayacak. Hit Production’ın da yayınlayacağı konser videoları bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor…

Burcu Durmaz (Pop/Rock)
Müzikaller’den Rock Müziğe uzunan yolculuk Eylül’de Hit farkıyla…
Kıraç, Enbe Orkestrası, Şebnem Ferah gibi isimlerin vokalistliğini yapan, caza duyduğu ilgi nedeniyle Sibel Köse ile caz vokal çalışmalarında bulunan Burcu Durmaz ilk solo single çalışmasını Hit Production farkıyla müzik severlerine beğenisine sunmaya hazırlanıyor..

2013 yılında Çiğdem Erken ile “Sahnelerden Aşk Şarkıları”’nda ve Metin Arslan’ın yazıp yönettiği Strauss’un hayatını anlatan “Dansa Davet” adlı müzikalde ve Fazıl Say'ın Mart ayında çıkardığı "Yeni Şarkılar" albümünde de vokal solist olarak yer alan Burcu Durmaz’ın ilk single çalışması Eylül ayında tüm dijital platformlarda yer alacak.