Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak ve Mustafa Bakırhan'ın haberine kadar Esenyurt'taki bir otelde dün sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşanan olayda, 17 yaşındaki Zerda odadan aşağı düşürek öldü. Daha önceden cinsel saldırıya uğradığını bahis ederek polise gidip şikayetçi olan Zerda'nın, hırsızlık suçundan poliste kaydı olduğu da öğrenildi.

5 arkadaşın, olaydan 3 saat önce otele giriş yaptıkları öğrenilirken, Zerda'nın yaşı tutmadığı için sahte kimlikle otele antre yaptığı ileri sürüldü. Polis, durum esnasında otelde bulunan biri genç kızın kuzeni, 4 kişinin ifadesini aldı. Gözaltına alınanların emniyette verdiği birincil ifadesinde eğlenmek için otel odası tuttuklarını, olay saatinde ise genç kızın içlerinden birisiyle tartışma yaşadığını, bu nedenle kendisini balkondan aşağı attığını söyledikleri ileri sürüldü.

Grubun sokağa çıkma kısıtlaması olduğu sırada otelde neden buluştukları ve genç kızın düşmesinden önce neler yaşandığıyla ilgili sorulara yanıt aramak için polis itinalı bir soruşturma başlattı.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/17-yasindaki-zerdanin-gizemli-olumu-haberi-527698