Kanal D ekranının sevilen programı Kısmetse Olur'da bu hafta eve veda eden isim kim oldu? Kısmetse Olur'da kim elendi? Eve yeni gelen yarışmacı kim ve kime talip oldu? Merak edilen soruların cevapları ve daha fazlası haberimizde...


Bu hafta Kısmetse Olur evinde haftanın biricisi Daniela ile Tankut Denker oldu. Kısmetse Olur'da elenen isim Onur Tezel oldu.  Kısmetse Olur evine yeni gelen damatadayı Ali Serhat Doğru oldu. 

Damat adayları evinde elenmesi istenen Onur, gelin adayları listesinde elenmesi istenen isin Mehtap oldu. Daniela 10 bin TL'lik ödülün sahibi olarak Mehtap evde kaldı ve Onur Tezel elendi..



Kanal D'nin heyecanlı yarışması Kısmetse Olur'da gelin ve damat adayları arasındasürpriz gelişmeler yaşanıyor. Son bölümde Daniela ve Tankut arasında romantik anlar yaşanmıştı. Kısmetse Olur son bölümünde de damat adayları arasında kavga çıktı.



Onur ve Erdem arasındaki sözlü kavga şiddetlendi.. Nur, adaylarından Erdem ve Onur hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için bir adım öne çıkacak mı? İşte Kısmetse Olur'da yaşanacaklar.

Kısmetse Olur evinde eleme heyecanı başladı.. Heyecanla beklenen eleme nasıl gerçekleşecek? 



KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da geçen hafta elenen isim büyük heyecanın ardından belli olmuştu... Artık hem gelinler hem de damatlar evinden birer isim eleniyor. Birinci olarak 10 bin liralık çeki alan damat ya da gelin adayı o hafta evi koruma altına alamıyor. Kısmetse Olur'da geçen hafta Batuhan Terzi ve Aycan Tunç elendi.

KISMETSE OLUR'DA ERDEM VE CEYDA SÜRPRİZİ

Kısmetse Olur'da geçtiğimiz hafta yapılan elemeden sonra eve geri dönen isimler herkesi şaşırttı. Erkekler evine Erdem Dalfidan geri dönerken, kızlarda ise Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur evine geri döndü.

KISMETSE OLUR'DA FİNAL DEĞİŞİKLİĞİ

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan programın büyük eleme gecesi artık Pazar akşamları 20.00'de ekrana geliyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda yarışmacıların vermiş olduğu oylar ile hem gelinler hem de damatlar evinden elenmesi yönünde en çok oy alan yarışmacı veda ediyor!