4 yıl aradan sonra Ceyda Düvenci yeniden televizyon dizilerine dönüyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelen Ceyda Düvenci, son yıllarda televizyon projelerinde yer almaması ile uyarı çekti. Dijital platformlarda Öğrenci Evi ve Prens isimli yapımlarla bulunan oyuncu, daha çok sosyal yükümlülük projeleri yürütüyor.

Çocuklar için bir atölye açan ve değişik etkinlikler aranjör Ceyda Düvenci, en son 2018 yılında 8. Gün isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı. Oyuncu, ayrıca sosyal yükümlülük adımlarını sürdürüyor ayrıca de kendisine gelen tekliflerden birisini değerlendirerek ekrana dönmeyi planlıyor.

Ceyda Düvenci, “Yeni sezon için hoş senaryolar okumaya başladım. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Esas akıntı kanallardan birisinde bir dizi yapacak gibiyim. Dört buçuk sene sonra, ona yaklaşmış elde etmek duygu olarak çok heyecanlandırıcı” açıklamasını yaptı.

Ceyda Düvenci, dağıtılmış özel günlerde sunuculuk yaparak da gündemde kalmayı sürdüren isimlerden. Şimdiye dek birçok dizide bulunan oyuncunun bu kararı hayranlarını da hoşnut etti.

Televizyon dizilerine uzun süre ara verdikten sonradan oyuncunun bu sezon nasıl bir rolle geri döneceği de merakla bekleniyor.

1990’lı yıllardan itibaren hem sinema ayrıca de dizi sektöründe birbirinden öbür projelere imza atan Ceyda Düvenci; Binbir Gece dizisinde Bennu ile Çaresiz Konut Kadınları isimli dizideki Elif karakterleri ile akılda kalıcı olmuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/4-yil-aradan-sonra-ceyda-duvenci-yeniden-televizyon-dizilerine-donuyor/1327874