"Miss Angel of Turkey Güzellik Yarışması" geçtiğimiz gün Ankara'da gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en güzel 403 yarışmacısının katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada İzmit'i temsil eden 18 yaşındaki Begüm Yüre, Türkiye’nin en güzel ikinci kızı seçildi.



İZMİT'İN GURURU OLDU

Rus anne ve İzmitli babanın 3 çocuklarından biri olan İzmit Lisesi mezunu 18 yaşındaki Begüm Yüre, çocukluk hayaline de bir anlamda kavuşmuş oldu.

Hali hazırda üniversite sınavına hazırlanan ve İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim görmek isteyen Yüre, küçüklüğünden beri model olma hayali kuruyordu. Genç Begüm önüne çıkan ilk fırsatı değerlendirerek ailesinin de destekleriyle Ankara’da gerçekleştirilen "Miss Angel of Turkey Yarışması"na katıldı. Türkiye'nin en güzel kızlarının yarıştığı finalde güzel model Begüm Yüre, İzmit'in gururu olarak "Miss Angel of Turkey Yarışması"nda en güzel ikinci yarışmacı seçildi.



"TEKLİFLERE AÇIĞIM"

Yarışmaya katılmak için çok yoğun spor ve diyet yaptığını söyleyen Begüm Yüre, "Kendilerine güvenen ve gerçekten isteyen herkes bu yarışmaya katılabilir. Çünkü bu tarz yarışmalar tamamen inanan insanların kazandığı yarışmalardır. Çok yoğun spor ve diyet yaptım. Genel kültür anlamında da kendimi zaten her zaman geliştirmeye çalışmışımdır. Günde 9 saat topuklu ayakkabı ile yürüyüşler yaptım. Elde ettiğim bu başarından sonra ise modellik kariyerimi yurt dışına açılarak sürdürmek istiyorum. Onun dışında oyunculuk ve reklam tekliflerine de açığım" dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com