Süper Haber sitesinin haberine göre İstanbul Soğanlık’ta dün sabahtan Ferhat Önen adlı bir birey, demin kimliği meçhul bir kişi göre 14 kurşunla vurularak ağır yaralandı.

VURULAN FERHAT ÖNEN’DEN ÖNCE İLGİNÇ OLAYLAR MEYDANA GELDİ!
İnşaat işleri yapan ve tekstilci Fırat Muşlu ile ortaklık yapan Fehmi Öztürk, bundan 5 yıl önce takriben 50 milyon dolar dolandırıldığını iddia ederek çeşitli mahkemelerde davalar açmıştı.

50 milyon dolar dolandırıldığını bahis eden ve darp edilen işadamı Fehmi Öztürk

Bu davalar devam ederken işadamı Fehmi Öztürk, Cem Özmüş ve Muhammed Dursun tarafından Başakşehir’de 10 Temmuz 2018 yılında darp edilmişti.

İşadamı Fehmi Öztürk’ün mahkemelik olduğu eski ortağı Fırat Muşlu..

Polisin ve savcılığın olaydan sonradan yaptığı araştırmada koruma Özmüş ve Dursun’un işadamı Fehmi Öztürk’ü oğlu Ercan Öztürk ile beraber kahvaltı yaparken darp ettiği anlaşılmıştı.

(İşadamı Fehmi Öztürk’ü darp eden, sonra da öldürülen Cem Özmüş (solda) ve Muhammed Dursun)

Tekrar yapılan araştırmada işadamı Öztürk’ün eski ortağı Fırat Muşlu’nun eski koruması olan Cem Özmüş ve Muhammed Dursun adlı kişilerin, Öztürk ile oğluna bir anda ve arkadan muşta ile saldırdıkları ortaya çıkmıştı.

İŞADAMI ÖZTÜRK’Ü DARP EDEN CEM ÖZMÜŞ CEVİZLİ’DE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ!
Fehmi Öztürk ve eski ortağı Fırat Muşlu aralarında İstanbul ve Çanakkale’de yer alan dağıtılmış adliyelerde müşterek davalar devam ederken 15 Temmu 2021 tarihinde ilginç bir olay meydana geldi. Fırat Muşlu’nun eski koruması Cem Özmüş, Kartal Cevizli sahilinde Deniz Aslanhan ile otururken üzerinde iki kişinin olduğu motorsikletli bir kişi kadar sırtından ve ayağından vuruldu.

(Kartal Cevizli’de 15 Temmuz 2021 tarihinde öldürülen Cem Özmüş)

Muşlu’nun eski koruması Cem Özmüş yanına bulunan arkadaşı Deniz Aslanhan’ın yardımı ile Kartal Doktor Lütfi Kırdar Şehir Halkı Hastanesi’ne götürüldü. Ancak Özmüş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polisin cinayetten sonra yaptığı çalışmalar sonucunda, Özmüş’ün öldürülmesinden daha sonra polisin araştırmadında birçok suçtan sabıkalı olan Yekta Gözen adlı bir kişi cinayetin baş şüphelisi olarak adli kayıtlara geçmişti.

Yine polisin yaptığı soruşturmalarda, zanlı Gözen’in cinayetin işlendiği gün uçakla Arnavutluk’un başkenti Tiran’a kaçırıldığı bilgisine de ulaşılmıştı.

Cem Özmüş cinayetinin baş şüphelisi zanlı Yekta Gözen, canice sonrası kaçırıldığı Arnavutluk’ta yeğeni Deniz ile beraber…

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİ 14 AYDAN BERİ ÇÖZÜLEMEDİ!
Koruma Cem Özmüş’ün öldürülmesinin ardından yaklaşık 14 ay geçmesine rağmen ceza hala aydınlatılamadı. Cinayeti soruşturan Anadolu Adliyesi savcılığı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün; Fırat Muşlu, Süleyman Sulu, Pınar Özmüş, Iftihar Özmüş, Süleyman Recep Kuriş, Serdar Bal, Hayati Yılmaztürk, Emre Yüksek Dağ, Suat Altuntaş, Fehmi Öztürk, Serdal Subaşı, Deniz Aslanhan ile Soner Öztürk adlı 13 kişinin ifadesini aldı, oysa azmettirici ve zanlıya ulaşamadığı öğrenildi.

FERHAT ÖNEN’İN OLAĞAN ZANLI YEKTA GÖZEN İLE ANILDI!
Suç Oluşturan sonrası Arnavutluk’a kaçırıldığı ifade edilen zanlı Yekta Gözen ise Özmüş cinayetinin baş katil zanlısı olarak hala aranıyor. Cem Özmüş cinayeti sonrası iddialara tarafından; İstanbul’dan bir işadamı, aracılarla Arnavutluk’ta bulunan zanlı Yekta Gözen’e ahenkli olarak para yolluyordu.

Yine canice baş şüphelisi Gözen ve yanında bulunanlar, neredeyse her gün bir Arnavutluk hattınının whatsApp’ı üzerinden, özel bir hastanede hissesi olan Süleyman Sulu adlı kişinin yanı sıra Ferhat Önen, Serkan Engin, Batuhan ve Buğra adlı kişilerle beraber konuştukları öne sürüldü.

CEM ÖZMÜŞ CİNAYETİNİN KRİTİK İSMİ FERHAT ÖNEN VURULDU!
Savcılık ve emniyet yetkililerinden alınan bilgilere tarafından Cem Özmüş cinayetinde adı zanlı Yekta Gözen ile whatsapp üzerinden görüştüğü öne sürülen Ferhat Önen, Kartal Soğanlık’da dün sabahleyin silahlı saldırıya uğradı.

Yine SüperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Ferhat Önen evinden çıkıp arabasına bindiği sırada kimliği demin tam olarak bilinmez bir kişi tarafından 14 kurşunla vuruldu.Çevrede yer alan vatandaşları kadar Kartal Lütfi Kırdar Kent Hastanesi’ne kaldırılan Ferhat Önen, kendisini vuranı söyleyemeden komaya girdi. Polis Ferhat Önen’in vurulduğu sokakta bulunan kamera kayıtlarını alarak silahla alev eden kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/50-milyon-dolarlik-dolandiricilik-olayinda-sok-gelisme.html