ABD yerel televizyonlarlarından KTLA 5 kanalında ilginç bir olay yaşandı. Los Angeles ve Kuzey California bölgelerine yayın yapan televizyonun hava durumu sunucusu Liberte Chan’ın kıyafeti çok açık bulundu. Dekolteli siyah bir elbise ile canlı yayına çıkan sunucuya kanal çalışanlarından müdahale geldi.

Hava durumu yayını sırasında ekranın köşesinden yayına uzanan bir el, sunucuya bir süveter uzattı. Gördüğü karşısında şaşıran Chan, “Neler oluyor? Bunu bana giydirmek mi istiyorsun? Neden? Soğuk nedeniyle mi?” diye sordu. Kamera arkasındaki kişi “Çok fazla e-mail alıyoruz” şeklinde cevap vererek, izleyicilerin dekolte kıyafete tepki verdiğini belirtti. Süveteri giyen sunucu, bu haliyle kendisinin “kütüphaneci” gibi olduğunu söyledi.

İlginç olay kısa süre içinde sosyal medyaya yayıldı. Kimileri yaşanan olayın kurmaca olduğunu iddia ederken, kimi kullanıcılar ise Liberte Chan’ın kostumünden ve canlı yayındaki benzetmesinden söz etti. Aslında yaşanan olay, daha önce de KTLA 5 kanalının hava durumlarında farklı senaryolar ile tekrar etmiş bir mizansenden ibaretti...