YeniÇağ Gazetesi'nin haberine göre anne Derya Pınar, Serik ilçesindeki evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal ağ hesabından sahipsiz sokak köpeklerinin toplatılmasını isteyerek, "Siz başlıca evlatlarımızı bakımlı bırakın. Sizin yüzünüzden mezarda bile gizli değil, işedikleri için kuruyor diktiğimiz ağaçlar. Mezarı hain olanların üstünü kazıyorlar. Mezarda bile dar yok mezarda." paylaşımında bulunduğunu belirtti.

FOX TV'de hafta sonu başlıca haberleri sunan Gülbin Tosun'un kendisine yanıt olarak "Senin peşindeyim, yarın geliyorum. Arsız perişan." yazdığını aktaran Pınar, gelen tepkiler üzerine Tosun'un paylaşımı sildiğini kaydetti.

Fazla üzüldüğünü, büyük bir acıyla travma içerisinde olduğunu dile getiren Pınar, "Hakkımızı savunurken, çocukların hayat hakkını savunurken haber bülteni sunan, tarafsız olması gereken bir insanın bu şekilde hakaret etmesi beni çok sarstı. Çünkü biz gazetecilerin tarafsız olmaları gerektiğini düşünürüz. Neden bu değin sinirlendiğini bilmiyorum. Bir taraf olacaksa eğer çocuktan taraf olmasını, çocukların yaşam hakkını savunmasını isterdim" diye konuştu.

Hayvansever bir aile olduklarını, sahipsiz köpeklere hasar verilmesini muhakkak istemediklerini açıklayan Pınar, avukatı yoluyla Serik Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Gülbin Tosun hakkında "hakaret" ve "korkutma" suçlarından şikayette bulunduklarını bildirdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/acili-anneden-spiker-gulbin-tosun-hakkinda-suc-duyurusu-haberi-549434