TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa" programına konuk olan Acun Ilıcalı, laf uzun yıllar birlikte çalıştığı Hadise'den açılınca "Hadise çok renkli bir şahsiyet. Bence Türkiye'deki Belçikalı. Lakin yan fakat o Türklük de kanında olduğu için yani 'yabancı damat' diye birisi kazanç ya. Bence Hadise pek. Kafa Avrupa lakin kanı, ruhu Türk. Bence kariyer olarak yeri kolay doldurulamayacak durumda. Pop müziğinde iki, üç tane daha Hadise çıksın isterim.

Biz bu sene Hadise'yi O Ses'in üstüne diğer taraftan O Ses Rap'e ağırlama ettik. Öncelikle "Nasıl olur?" diye karşıladı fakat "Müzik kulağın , konuya hakimsin" dedim. Türkiye'de belli kadın rapçi değil. Orada dört tane erkeği bakmak istemedik. Hadise'yi davet ettik. Rap kulağı var, rap seviyor. Bizim kendisiyle rap konusunda fazla muhabbetlerimiz olmuştur.

Keza O Ses Rap'te ayrıca normal O Ses'te olmaz. Onu daha önce Hülya Avşar'da denedik olmadı. Hatırlarsanız Hülya Avşar; keza O Ses'te hem de Yetenek Sizsiniz'de yer almıştı.

Biz Hadise'yi O Ses Rap'e davet ettik. Sağ olsun kırmadı. O Ses'te kadroyu değiştirdik" biçiminde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/acun-ilicali-hadise-bence-turkiyedeki-belcikali-haberi-538407