Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını’nın Gaziantep’teki setinden fotoğraf paylaştı, uzakta olduğu oyuncu sevgilisinden yorum gecikmedi!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Yeni sezonda Star TV’de yayınlanacak dizinin  Gaziantep’teki çekimleri tüm hızıyla devam ederken hoş oyuncu Afra Saraçoğlu da hayranlarını habersiz bırakmıyor.

OGM Pictures imzası taşıyan dizi uzun süren bir hazırlık aşamasının ardındaki sete çıkmış ve Afra Saraçoğlu sosyal medyadan partneri Ramazan Mert Demir ile fotoğrafını paylaşarak hoş haberi vermişti.

Oyuncudan yeni bir paylaşım geldi. Setten fotoğraflarını instagram hesabından seri halinde sıralayan Afra Saraçoğlu altına; ‘Antep’in gün ışığı’ notunu düştü.

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını'nın Gaziantep'teki setinden fotoğraf paylaştı, uzakta olduğu oyuncu sevgilisinden yorum gecikmedi! 1

Afra Saraçoğlu’nun paylaşımına uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Mert Yazıcıoğlu da kalp emojisiyle yorum yaptı. Fotoğraflar çok sayıda alkış ve yorum aldı.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını dizisi, oyuncunun hayranları tarafından ilgiyle bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ressam oyuncu Çetin Tekindor da yer aloyor. Yalı Çapkını dizisi en son iki sene önce Öğretmen dizisiyle milli kanalda izleyiciyle buluşan Afra Saraçoğlu’nun her yerde dönüşü olacak.

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını'nın Gaziantep'teki setinden fotoğraf paylaştı, uzakta olduğu oyuncu sevgilisinden yorum gecikmedi! 2

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisinde’ Seyran’ isimli Antepli bir kızı canlandıracak. Mert Ramazan Demir’in ‘Ferit’ karakterini oynayacağı dizide, iki gencin isteksizce evlendirilmeleri sonrasında yalıda geçen hayatları anlatılacak.

Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen dizinin eylül ayında Star TV’de ekrana gelmesi bekleniyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir daha önce Fox TV’de yayınlanan Hoca isimli dizide birlikte rol almıştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/afra-saracoglu-yali-capkininin-gaziantepteki-setinden-fotograf-paylasti-uzakta-oldugu-oyuncu-sevgilisinden-yorum-gecikmedi/1332046