Ah Nerede dizisi beklentileri karşılamakta zorlanıyor ama birçok kişiye göre hak ettiği bu değil!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ah Nerede isimli dizinin reytingleri diğer yaz dizileri ile karşılaştırıldığında birazcık daha düşük gözüküyor. Çoğu yaz dizisinden daha eksik reytingler alabilen Ah Nerede, dördüncü bölümü ile Cuma günü yayınlandı.

Tüm kişiler kategorisinde dördüncülük elde eden, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dokuzunculuklar bölge Ah Nerede dizisinin sadık takipçileri ise bu durumun dizinin hakkı olmadığı düşüncesine sahip. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin eğlenceli hikayesine tutuklu kalan geniş bir izleyici kitlesi var. Sosyal medyada da etkin çıkışlar yapabilen Ah Nerede, 1975 yılında çekilen film versiyonu nedeniyle fazla konuşuldu.

Ah Nerede dizisi beklentileri karşılamakta zorlanıyor ama birçok kişiye göre hak ettiği bu değil! 1

Hem merak uyandıran hikayesi keza ekrandaki eğlenceli dizilerden birisi olması hem de iyi bir oyuncu kadrosunun bir araya gelmesi Ah Nerede’yi öne çıkartan detaylar olmuştu. Fakat dizinin reyting sonuçlarının beklentilerin altında kalmaya devam etmesi büyük bir handikap olarak gözüküyor

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Ah Nerede dizisinin bu düşük reytingleri adalet etmediğine yönelik değerlendirmeler öne çıkıyor.

Birçok izleyici için bu reytingler aldatıcı ve hak edilenden çok daha düşük. Ah Nerede dizisinin düşük reytingler nedeniyle erken final yapma ihtimalini de düşünen izleyiciler, bu durumdan fazla korkuyor.

Ah Nerede dizisi beklentileri karşılamakta zorlanıyor ama birçok kişiye göre hak ettiği bu değil! 2

Yaz döneminin hoş, sempatik, eğlenceli bir dizisi olarak Ah Nerede izleyenleri rahatlatan bir yapım oldu. Ama reytinglerin bir tedarik daha yukarı çıkması daha zinde bir yapım olmasını sağlayacaktır.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ah-nerede-dizisi-beklentileri-karsilamakta-zorlaniyor-ama-bircok-kisiye-gore-hak-ettigi-bu-degil/1331757