Ahmet Kural ve Ecem Erkek’in Müjdemi İsterim’deki imajları bir harika!

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği; yeni sinema sezonunun çoktan en fazla konuşulmaya başlanan komedisi ‘Müjdemi İsterim’den ilk görüntüler yayınlandı. Filmdeki imajları ile fazla uyarı çeken ikili, komedi filmiyle sinema izleyicisini güldürmeye geliyor.

Retro tarzdaki giysi seçimi, dizinin hikayesini daha da merak ettirirken, ikilini düet yapması da büyük alaka fark etti.  İki oyucu da komedi rolleriyle hafızalarda yer alıyor ve yeni projesinin de büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Filmin yıldızları Ahmet Kaide ve Ecem Erkek’, Müjdemi İsterim için mikrofon başına geçti ve ‘Sigarası Yaldızlı’ isimli şarkıyı seslendirdi. ‘Sigarası Yaldızlı’ için stüdyo kayıtları ve filmden görüntülerinden kurgulanan video klip paylaşıldı.

18 Kasım’da vizyona girecek ‘Müjdemi İsterim’e özel olarak hazırlanan ‘Sigarası Yaldızlı’ yorumunun sözleri Cem Ulu imzası taşırken bestesi Abdullah Yüce’ye, düzenlemesi Saki Çimen’e mix&master ise Genco Kulaksız’a ait. Dillere pelesenk olacak şarkının klibinde Ahmet Kaide ve Ecem Erkek’in birbirinden eğlenceli halleri filme dair birincil ipuçlarını verdi.

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın yaptığı, senaryosunu Olcay Övünç Kaya’nın kaleme aldığı neşe doymuş komedi filmi ‘Müjdemi İsterim’, 18 Kasım’da seyirciyle buluşacak. Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Bağımsızlık, İlker Aksum gibi yıldız isimlerin kadrosunda yer aldığı film seyirciyi kahkahaya doyuracak.

Gelecek sinema sezonunun en iddialı yerli yapımlarından biri olacak ‘Müjdemi İsterim’, üzerlerine atılan cinayeti çözmek için mecburen işbirliği etmek zorunda kalan ve kendilerini hiç beklemedikleri bir maceranın ortasında bulan Bulut ve Müjde’nin eğlenceli hikayesini anlatacak.

‘Müjdemi İsterim’ 18 Kasım’da sinemalarda.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ahmet-kural-ve-ecem-erkekin-mujdemi-isterimdeki-imajlari-bir-harika/1336761