Arkasını arkasına gelen mutsuz konutluluk ve boşanma haberleri ne yazık ki devam ediyor! İşte herkesi dumura uğratacak bir boşanma daha… Kara bulutlar bu defa, Zorlu Holding'in işvereni Ahmet Nazif Zorlu'nun kızı Şule Zorlu Eğlence ile babasının tüm muhalefetine karşın kalbinin sesini dinleyip evlendiği Serdar Eğlence'e musallat oldu. Evet, yanlış okumadınız…

'Servet mi, aşk mı?' sualinde aşkını seçim eden, holdingdeki paylarını 2009 başında 40 milyon liraya babasına devrederek Zorlu'dan parçalayan Şule Hanım ile Serdar Bey, Ekim 2009'da Washington'daki Türk Konsolosluğu'nda nikah masasına oturmuştu. Pek çok güçlüğe göğüs gererek evlenen; Ekim 2010'da Ali'yi, Şubat 2015'te de Ömer'i kucaklarına alan çift boşanıyor. Aralarına ne girdi öğrenmiyorum ama konutlarını ayıran çiftin, uyuşmalı boşanmak için avukatlarını devreye soktuğunu duydum. 

KIZIYLA İKİ SENE DARIL KALMIŞTI

Zorlu Holding İdare Heyeti Başkanı Ahmet Nazif Zorlu; kızı Şule Hanım'ın, Serdar Eğlence ile beraberliğine başından beri karşı çıkmış, onayı olmadan evlendiği için de kızıyla iki sene konuşmamıştı. İlk torunu dünyaya geldiğinde kızıyla barışan Zorlu'nun, damadına olan kırgınlığı ise ikinci torunu olacağını bilinceye kadar sürmüştü.

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

Kaynak: www.sacitaslan.com