Sözcü Gazetesi'nden Müslüm Evci'nin haberine tarafından AKP Karaman'da istifalar yaşandı. AKP Karaman Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç, AKP Karaman İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ve AKP Karaman İl Yönetim Kurulu üyesi M. Fatih Sevim görevlerinden istifa ettiklerini  duyurdu.

2010’DAN BERİ AKP’DE SİYASET YAPIYORDU

3 ad de istifalarını sosyal ağ hesaplarından duyurdu.

Geçtiğimiz Eylül ayında AKP Karaman Merkez İlçe Teşkilatının maceralı geçen 7'nci Alışılmış Kongresi'nde yeniden başkan seçilen AKP Merkez İlçe Başkanı Feyzullah Tunç istifasına ilişkin, “AK Parti Genel Merkezimizin tensipleriyle Ekim 2019 tarihinden bugüne kadar büyük bir övünç ve gururla yürüttüğüm Karaman AK Parti Merkez ilçe başkanlığı görevinden bugün itibarıyla bölünmüş bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.

2010 yılından beri AKP'de faal siyaset yapan AKP Karaman İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Koca ise istifasına ilişkin “2010 yılında, faal siyaset hayatıma başlamış olduğum, bu kutlu davanın bir eri olmaktan her zaman onur ve gurur duydum. Bugün itibariyle görevini yürüttüğüm Ak Parti Karaman İl Başkan Yardımcılığı ve İl Idare Heyeti üyeliğinden istifa ediyorum” dedi.

AKP Karaman İl Idare Heyeti Üyesi M.Fatih Sevim ise istifasını “Gördüğüm lüzum üstüne yürütmekte olduğum Karaman Ak Parti İl yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Ilk Önce İl Baskanim Abidin Çağlayana ve mesai arkadaşlarıma desteklerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım” açıklamasıyla duyurdu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/akpden-3-isim-birden-istifa-etti-haberi-527571