Hakiki Gündem'in haberine kadar belediyeden yapılan açıklamada, Fatma Yüksel isimli çalışanın işine son verildiği belirtildi.



Başakşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Videonun öğrenilmesi üstüne, Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu'nun talimatıyla anında harekete geçilmiş ve habere konu olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli Fatma Yüksel'in iş ahlakı ve iyi niyetle bağdaşmayan söylemleri nedeniyle meslek akdine son verilmiştir." denildi.

"Fatma Yüksel'in bir süredir psikolojik çare gördüğünün tespit edildiği" açıklanmış açıklamada, "İçinde bulunduğu psikolojik ve ruhsal rahatsızlığından yarar sağlamak suretiyle çektikleri videoyu kendisinden izinsiz şekilde kullanarak halkın bir kesimini aşağılayanlarla ve bu söylemlerde yer alan personel hakkında ilgili adli mercilere kabahat duyurusunda bulunulmuştur." ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/akpli-basaksehir-belediyesi-skandal-videoyla-ilgili-harekete-gecti-haberi-533143