Aksiyon dizilerinin kralı artık Murat Yıldırım! Ramo, Aziz ve şimdi de Teşkilat ile yine olay yaratacak!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım, yaklaşık 4 yıl dizilere ara vermesinin ardındaki Ramo ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapmış ve 2 sezon süren dizi ile birlikte hayranlarını çok memnun etmişti. Ramo dizisinin özellikle ikinci sezonunda yönetmen Çağatay Tosun’un da büyük katkısı ile milyonları ekran başına toplayan Murat Yıldırım, geçen sezon ise Show TV ekranında Aziz dizisiyle yeniden fırtına gibi esti.

Aziz dizisinin ikinci sezon hikayesi yeterince iyi olmadığı için final kararı gelirken, çoğu dizi hayranı bu duruma çok üzülmüştü. Aziz dizisinden sonradan Murat Şimşek’ın bir daha ne süre ekrana döneceğini merak eden hayranları, Teşkilat dizisinden öneri gitmesiyle oldukça heyecanlandı. Sonunda TRT’den resmi açıklamada geldi ve Murat Şimşek yeni sezonda Teşkilat dizisinin başrol erkek oyuncusu oldu.

Aksiyon dizilerinin kralı artık Murat Yıldırım! Ramo, Aziz ve şimdi de Teşkilat ile yine olay yaratacak! 19

Çağlar Ertuğrul’un Serdar karakteri ile 2 sezon baştan başa çok başarılı işlere imza atmasının gerisinde Teşkilat dizisi yenilenen hikayesi ve çekim mekanları ile bambaşka bir yapım olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Üçüncü sezon çekimleri başlayan takım, bu sefer Ankara’da değil, İstanbul’da çalışacak ve yeni dönemde hikayede de büyük değişimler yaşanacak. Murat Şimşek’ın Ömer Atmaca karakteri ile başrolünde yer alacak olması, Teşkilat dizisinin üçüncü sezonu öncesinde diziye olan ilgiyi çok daha artı artırdı.

Murat Şimşek da son 3 sezondur aksiyon dizilerinde bulunan bir oyuncu olarak, yeni dönemde de tekrar aksiyon projesini seçim etmiş oldu. Sanatkâr oyuncunun partneri Deniz Baysal ile çok başarılı bir süreç geçirmesi bekleniyor.

Birçok dizi hayranı kadar “aksiyon dizilerinin kralı” olarak görülmeye başlayan Murat Şimşek, 3 yıllık süreçte üçüncü aksiyon dizisiyle bu sefer TRT1 ekranında milyonları etkileyecek.

Aksiyon dizilerinin kralı artık Murat Yıldırım! Ramo, Aziz ve şimdi de Teşkilat ile yine olay yaratacak! 20

Murat Yıldırım, Teşkilat dizisini beğeniyle peşine düşüp takip ettiğini ve böyle bir yapıma katıldığı için de memnun olduğunu ifade etti. Deniz Baysal ile Murat Yıldırım ikilisinin ilk pozları da hayranlardan büyük ilgi çekti.

Merak uyandıran yeni hikayesi ve aksiyon sahneleriyle Pazar akşamları Teşkilat dizisi, Adalet ile büyük bir reyting rekabetine çıkacak. İki dizinin milyonlarca izleyiciyi ekran başına topladığı biliniyor ve rekabet de çok sert geçecek.

Murat Şimşek’ın Teşkilat dizisine katılması ile birlikte her şey yoluna girdi ve dizinin hayraları da heyecanla üçüncü sezonun başlamasını bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/aksiyon-dizilerinin-krali-artik-murat-yildirim-ramo-aziz-ve-simdi-de-teskilat-ile-yine-olay-yaratacak/1335152