Alaattin Çakıcı’nın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan’ın hesabından yapılan paylaşımla dolandırıldığı iddia edilen isimlerde paylaşılmıştı.

Alaattin Çakıcı’nın azlettiğini duyurduğu avukatı Can Sevinç ise kendi Twitter hesabından tanımlama yapıp ‘Bana gelecek bir kurşun yaşadıklarım içinde en hafifi olacaktır’ demişti.

Av. Can Mutluluk geç saatlerde özür mesajı yayımladı ;

Sayın Alaattin Çakıcı ile 8 yılımı birlikte geçirdim. 24 saat beraber olduğum için her konuya en yakından şahidim. Atmış olduğum twitte Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Sinan Alev ile ilgili benzetmeler sadece tehditlerin sonu ölümle bitebilir imasıydı.Sinan Alev ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetleri ile kendisini ilişkilendirmek fena niyetli bir yaklaşımdır. Sinan Alev ile uzaktan bile bir bağlantısı olmadığım gibi avukat Şafak ile de cinayetten üç ay önce bütün ilişkileri bitirmişti ve görüşmüyordu.Kumar ile ilgili söylentiler için de bu benim bireysel konum ya da problemimdir. Ama kendisine zarar veren herhangi bir şart söz konusuysa üzgünüm ve sadece kendisinin şahsından özür dilemekteyim.İcralık konut konusunda evet alım için parayı şahsıma verdiği doğrudur kendisi karşılamıştır bunlar benim reddettiğim iddialar yok gerçeklerdir.Birçok kişiye bana yaptığı gibi fiziki manevi katkıları, iyilikleri ve yardımları olmuştur. Avukatlık ilişkisinin tekrar olması bunları red etmeyi gerektirmez.İş adamları konusu da kendisinin arkadaşlarıdır doğrudur ben Alaattin Çakıcı açık havada kimseden özür dileyecek değilim kendisinden dilerim. Kendisinin bahsettiği ev – ameliyat vs gibi konular doğrudur. Ama yaptığı iyilik ve yardımlar benimle sınırlı değildir.
Benim ile geçen 8 yılda bana aileme daima uyumlu somut katkıyı vermiştir. 2 defa ameliyat parası ödemiştir. Aklıma gelmeyen diğer ödemeler de yapmıştır.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/alaattin-cakicinin-azlettigi-avukati-can-sevinc-ozur-diledi.html