Aldatmak dizisinde Oltan, Güzide’yi köşeye sıkıştırdı!

atv’nin, yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, dinç kadrosu ve albenili hikayesiyle dikkat çeken dizisi ‘Ihanet Etmek’, dün akşam ekrana gelen beşinci bölümüyle ekrana geldi.

Ihanet Etmek dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı? Güzide’nin Egemen İsmet’e verdiği tepkiyle duruşmada bir anda ortalık karıştı. Güzide kendini nezarethanede buldu. Hakim davacı olmakta ısrar edince Güzide kendini nezarethanede buldu. Bu sırada beklenen şahit geldi ve savcılığa verdiği ifadeyle Oylum aklandı. Güzide’nin bağımsızlık kalması için Sezai çabuk çalışmalara başlarken Tarık da destek verdi. Güzide’yi kurtarmak için Yenersoylar bir defa daha Oltan’ın kapısını çaldı.

Lara’dan gelen telefonla neye uğradığını hayran eden Ozan, İstanbul’a döndü. Lara’nın tehdidine karşılık Oltan’ın ardından meslek çevirmeye kalkışan Ozan, başına büyük dert açtı. Ozan, Oltan’a parayı nasıl batırdığını da itiraf etti. Parasının battığını öğrenen Oltan, Lara’veya gerekli dersi verdi.

Oylum’un bir hemen olan dikkatsizliği sonucu babası her şeyi öğrendi. Babası ile yaşadığı yüzleşme ardından Oylum, Tolga ile karşılaştı. Hayallerinin peşinden New York’a gitme konusunda kararlı olsa da ikili arasındaki yakınlaşmayla Oylum’un kafası fena karıştı.

Yeşim, Tarık’la ilişkisini düzeltmek için Burcu’dan aldığı akılla kapkaça uğramış gibi yaptı ve haberi bölge Tarık hemen Yeşim’e koştu. Yeşim, Tarık’ın eve dönmesini sağlarken yakın arkadaşının arkasında çevirdiği dolaplardan haberi yoktu.

Bir davasıyla ilgili Güzide’yi ziyaret eden Oltan, yaptıklarının karşılığını edinmek için birincil adımı attı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/aldatmak-dizisinde-oltan-guzideyi-koseye-sikistirdi/1340529