Aldatmak dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve hikayenin tüm detayları!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, atv ekranında yeni sezonun en çok konuşulacak dizilerinden biri olan ‘Aldatmak’ın yayınlama tarihi belirli oldu. İzleyicileri ekran başına kilitleyecek dizinin birincil bölümü 22 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak.

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu’na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç’a ait olan ‘Aldatmak’ yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üstüne çekti ve büyük heyecan yarattı. Çarpıcı hikayesi ve prodüksiyonu ile iddiasını gösteren dizi birbirinden başarılı oyuncularla da efsane kadroyu bir araya getirdi.

Gündem yaratacak dizinin performanslarıyla çok konuşulacak oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: “Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Hamle, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.”