Anne tarafının Karadenizli olduğu için daha çok heyecanlı olduğunu bildiren Aleyna Tilki, Karadenizi çok sevdiğini, gelmişken birkaç gün de tatil yapacağını söyledi. Annesi Havva Öztel’in arabesk sanatçısı Bergen’in ‘Seni Kalbimden Kovdum’ parçası ile şarkcılığa adım atmasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan 21 yaşındaki popçu, “Annemin sesi çok güzel, fazla da güzel gidiyor. Gittiğim mekanlarda çalıyor bazen, duyuyorum ve fazla seviniyorum” yorumunda bulundu.

“DOĞRU YOLDAYIM”

Geçtiğimiz hafta Amerikan müzik dergisi Bilboard’a röportaj veren Aleyna Tilki, kendisi için fazla özel bir röportaj olduğunu belirterek, “Kendi hayallerinin peşinden dışarı giden genç kadınlara misal teşkil eden bir röportajdı. Çok gururlandım ve mutlu oldum. Bilboard gibi mecranın benimle görüşme yapmak istemesi benim müziğime değer verdiğim anlamına geliyor ve benim dürüst yolda olduğumu gösteriyor” dedi.

“SAHTE MUHAFAZAKARLAR”

Magazin mensupları, şarkıcıya sosyal medyada paylaştığı iç çamaşırlı pozuna karşın tepkileri sordu. Daha önce “Sahte muhafazakârlarla bir iç çamaşır partisi gerçekleştirmek isterim” diyen Tilki, aynı bir yanıt verdi:

“Billboard haberimi paylaşıyorum, akla yatkın olan eksik sayıdaki insan tebrik ediyor. Şarkı söylerken videomu paylaşıyorum, kimsenin bir tepkime gösterdiği değil. Lakin diğer fotoğrafı paylaşınca cümbür cemaat aniden konuşmaya başlıyor. Fazla değişik bir kitle. Bunlar hakiki yok, sahte muhafazakârlar. O yüzden onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım demiştim, adalet ettiler.”

Aleyna Tilki Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/aleyna-tilki-ic-camasiri-partisini-hak-ettiler.html