Ünlü işadamı Ali Sabancı’nın 22 yaşındaki oğlu Emrecan Sabancı, yine başını derde soktu! 2021’de bir mekanda kavga edip polislere saldıran Emrecan Sabancı, bu kere Bebek’in en ünlü mekanı Lucca’da kavga çıkardı.

Günaydın’dan Bülent Cankurt’un haberine göre müşterilerden biri tuvalate gitmek için Emrecan Sabancı’nın oturduğu masanın önünden devretmek istedi. Ama Sabancı, “Buradan geçemezsin, arkadan dolaş” dedi. Bu sözlerin arkasından ortalık savaş alanına döndü. Olaya ikilinin arkadaşları da dahil olunca sandalyeler, yumruklar havada uçuştu.

Ünlü iş insanları Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın 22 yaşındaki büyük oğlu Emrecan tekrar başını belaya soktu.

2021 yılında bir mekanda kavga edip sonrasında da polislerle tartışan ve karakolluk olan Emrecan Sabancı, önceki akşam da Bebek’in en meşhur mekanında ağız dalaşı çıkarmış.

O sırada mekanda olan bir arkadaşım, kavga esnasında çektiği videoyu gönderdi. Gencecik yaşta birçok erkeğin karıştığı kavgada cümbür cemaat birbirini yumrukluyor. Yumruklaşanlar aralarında Emrecan da var, hatta üzeri çıplak kavga ediyor. Artık üzerindeki kıyafetine ne olduysa!

Ali Sabancı’nın oğlu Emrecan Sabancı karakolluk oldu!

bu arada kavgayla ilgili detaylar öğrenmek için birazcık araştırma yaptım; ve cümbür cemaat kavgayı Emrecan Sabancı’nın başlattığını söyledi.

Eğlenmeye fazla düşkün olduğu ve çoğu kez evinde de partiler verdiği konuşulan Emrecan’a, bu olaydan daha sonra aileden ağırlama yasağı gelirse hiç şaşırmam!

Emrecan, kavgalarla gündeme gelirken Ali- Vuslat Doğan Sabancı’nın minik oğlu Kaan ise, ‘şair’ olarak adından laf ettiriyor.

Kaan Sabancı, geçen hafta üçüncü şiir kitabı ‘Ben Bu Saçmalığı Bırakamam’ın imza gününe katılmıştı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/ali-sabancinin-oglu-emrecan-sabanci-karakolluk-oldu.html