Alina Boz hayranları isyanda, Bir Peri Masalı dizisi finale doğru yürümüyor adeta koşuyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Fox TV ekranında yayınlanan Bir Peri Masalı dizisi ile Alina Boz yeniden ekranlara dönüş yaptı. Hayranları uzun süredir oyuncunun yeni projesini bekliyordu ve birincil 4 bölüm sonunda elde edilen reyting sonuçlarına bakıldığında ise dizinin çarşamba rekabetinde asgari oranları elde eden yapım olduğu gözüküyor.

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrollerinde yer aldığı dizi, bulduğu para ile aniden hayatı değişen Zeynep isimli karakterin yaşadıklarını anlatıyor. Ancak Alina Boz hayranları gelen reytingleri görünce az daha büyük bir hüsran ve erken final endişesi yaşıyor.

Kuruluş Osman, O Kız, Gecenin Ucunda dizileri ile rekabette zorlanan Bir Peri Masalı, bu hafta Tuzak ile Yaşam Bugün dizilerinin de başlaması ardından izleyici kaybetti. Bu kayıplar da Fox TV’nin böylece hoşuna gitmeyecektir.

Bir Peri Masalı dizisinin sıradan oranların fazla altına düşen reytingleri ile ekranda uzun zaman kalması o kadar de olası yok. Fox TV’nin diziye ne kadar şans tanıyacağı merak edilirken, daha önce 5. bölümde final yapılan çoğu dizi hatırlıyoruz.

Alina Boz hayranları, Bir Peri Masalı’nın hemen harcanmaması gerektiğini, dizinin diğer bir güne alınarak devam ettirilmesini bekliyor. Cumartesi günleri dizinin yayınlanabileceğini düşünen dizi hayranları, şayet böyle bir değişim yapılır ise reytinglerin daha iyi olabileceği düşüncesini sosyal medyadan paylaşıyor.

Fox TV’nin çok yakın bir vakit içinde dizi ile ilgili bir karar alması bekleniyor. Bu kararın erken final mi yahut gün değişikliği mi olacağı ise merakla bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/alina-boz-hayranlari-isyanda-bir-peri-masali-dizisi-finale-dogru-yurumuyor-adeta-kosuyor/1340390