Alişan ve Çağla Şikel’in sunumuyla Herşey Dahil 2 Mayıs Pazartesi’nden itibaren hafta içi hergün 360 TV’de olacak. Program sabah  saat 11:00’de yayında olacak.

İkili, sağlıktan modaya, doğal yaşamdan hobilere, dekorasyondan, ev ekonomisine, lezzetli yemeklerden Türk ve dünya mutfağına kadar zengin içeriğiyle ekranlara gelecek.

Haftanın bir günü ekrana gelecek olan altın günü bölümünde, Alişan ve Çağla, hanımların evlerine konuk olacak, ziyafet sofraları hazırlanacak, sohbetler edilecek ve altınlar ev sahibesine teslim edilecek.
Eski dostlar Alişan ve Çağla Şikel arasındaki buzlar eridi. Önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı’nda görüntülenen Alişan, Şikel’den özür dilediğini ve barıştıklarını açıkladı.
“Bugün Çağla’yla birlikteydik. Evine gittim ve kendisinden özür diledim, barıştık. Onunla tekrar yan yana gelmek beni çok mutlu etti.” Akmerkez’de objektife takılan Çağla Şıkel ise “Alişan’la barıştınız mı?” sorusuna “Barışmaya çalışıyoruz. Konuşmaya çalışıyoruz” yanıtını verdi.
Sanat dünyasında cimriliğiyle tanınan Alişan, Mercedes marka aracının aynısından kardeşinin eşine de hediye ettiğini söyledi: “Bir tanesini kendime, diğerini de gelinimize aldım.”