Alp Navruz, romantik komedi ve dramdan sonra, bu kez bambaşka bir sınav vermeye hazırlanıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fazile Hanım ve Kızları dizisinde oynadıktan sonradan ismi daha fazla ön plana çıkmaya başlamıştı Yüksek Dağ Navruz’un. Sahiden 2016 yılında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedide rol aldı lakin büyük çıkışını 2017-2018 sezonlarında Star TV’de yayınlanan Fazilet Bayan ve Kızları dizisiyle yaptı.

Arkasında Elimi Bırakma, Zümrüdüanka ve Ada Masalı dizileri geldi. Bu dizilerdeki başarılı performansı, oyuncuyu son dönemin rağbette jönlerinden birisi haline getirdi. Bilhassa Ada Masalı dizisinde Ayça Ayşin Turan ile ekran uyumu fazla beğenildi. Özel hayatlarında da bu diziyle birlikte sevgili oldular.

Alp Navruz’un bir sonraki dizisi ise hayranları için büyük merak konusuydu. Oyuncu, kariyerinde sağlam adımlarla ilerlerken gelen teklifleri de büyük bir özenle değerlendirmekte. Hatta önerge geldikten daha sonra hikayeyi bütün olarak anlamak için senarist ile konuşup, hikayenin ilerleyen dönemlerini öğrenmek de istiyor. Bu bilgileri almadan da teklifi kabul etmiyor.

Alp Navruz, romantik komedi ve dramdan sonra, bu kez bambaşka bir sınav vermeye hazırlanıyor! 1

Hemen oyuncu için önüne yeni bir kapı açılıyor! Yüksek Dağ Navruz’un hayranları, romantik komediden sonradan oyuncuyu farklı bir şekilde görebilir! Zira bu defa asker dizisiyle izleyici karşısına gelme ihtimali laf konusu. Bir süre önce Savaşçı gibi asker kökenli diziler ekranda istek görmeye başlamıştı. Şu sıralar fazla artı örneği bulunmayan bu dizilere bir yenisi eklenecek.

Gold Film’in hazırlıklarını sürdürdüğü medyada da bulunan dizi için başrolde Yüksek Dağ Navruz’u düşündüğü haberleri gündeme gelmekte. Savaşçı dizisinin bir sanki olacak olan dizide Alp Navruz’un oynama ihtimali bile hayranlarını coşturdu! Şimdiden olumlu yorumlar yaparak oyuncuya desteklerini sunmaya başladılar bile…

Alp Navruz, romantik komedi ve dramdan sonra, bu kez bambaşka bir sınav vermeye hazırlanıyor! 2

Süreklilik konusunda itinalı davranan Alp Navruz’un gelen teklife sıcak bakıp bakmadığı bilinmiyor fakat içine sinmezse kabul etmeme ihtimali de var. Hayranları bile bu durumun farkında olan ve sosyal medyada “Alp Navruz, böylece basit kolay proje kabul etmez ve rol onu memnun etme ederse de mutlaka başarılı olur” yorumlarını yapıyorlar. Bakalım oyuncu nasıl bir karar verecek?

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/alp-navruz-romantik-komedi-ve-dramdan-sonra-bu-kez-bambaska-bir-sinav-vermeye-hazirlaniyor/1327421