Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ın ayağını yerden kesti!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizinde iki aşığı canlandıran  Yüksek Dağ Navruz ve Ayça Ayşin Turan ikilisi, Ada Masalı’nın ekranlara vedasından daha sonra dizideki aşklarını ve romantizmi gerçek hayatlarına taşıdılar.

Aşklarını göz önünde yaşamaya aralıksız Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, ara sıra instagram sayfalarından birlikte pozlarını yayınlayarak sosyal medyada hayranları arasında heyecan dalgası yaratıyorlar.

Ayça Ayşin Turan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı son resim çiftin hayranlarını mest etti. Sevgilisini sırtına bölge Alp Navruz hayranlarına; ‘Ayça Ayşin Turan’ın ayaklarını yerden kesti'” dedirtti.

Alp Navruz sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ın ayağını yerden kesti!.. 1

Hayranlarının heyecanla peşine düşüp takip ettiği çift, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyorlar.Instagram’da 6 milyon takipçisi bulunan Ayça Ayşin Turan ‘ın paylaşımına; “Çok güzelsiniz” şeklinde yorumlar yapıldı.

Star TV’de bir yaz dizisi olarak başlayan Ada Masalı dizisinin böylesi bir aşka tanıklık edeceğini kimse beklemiyordu ama daha ilk günlerden birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu, bir zaman beraberliklerini gizleseler de dizi bittikten daha sonra birlikte tatil pozlarıyla aşklarını cümle aleme duyuru etmişlerdi.

Şimdilerde beraberliklerini gizleme gereği duymadan gönüllerince yaşamış ve sosyal medyada da fotoğraflarını paylaşan iki oyuncu, hayranları göre da merakla peşine düşüp takip ediliyorlar. Son olarak yayınladıkları bir pozları ise takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/alp-navruz-sevgilisi-ayca-aysin-turanin-ayagini-yerden-kesti/1335461