Alp Navruz’un ekrana geri dönüşü yine çok etkileyici olacak! Bir değil iki proje olabilir!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Meşhur oyuncu Yüksek Dağ Navruz’un hayranları bir süredir ekranda olmayan oyuncunun geri dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor. Oyuncu geçen sezon yaz döneminde Ada Masalı isimli dizide Ayça Ayşin Turan ile başrolde yer aldı.

Sette başlayan iki genç oyuncunun arkadaşlığı sonra aşka dönüştü. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili dizinin bitmesinden sonraki süreçte aşklarıyla hep gündemde kaldı. Yüksek Dağ Navruz hayranları ise yeni bir dizide yine ekranda olmasını bekliyor. Oyuncu için son gelen iddialar bir asker dizisinde rol alacağı şeklindeydi.

Eskişehir’de çekilmesi planlanan ve 4 sezon süren Savaşçı dizisinin senaristi Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu yazdığı yeni dizinin yapımcısı Gold Film… Daha önce Çilek Kokusu, Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Erkek Severse ve son dönemde alkış toplayan Senden Daha Güzel isimli diziler de aynı yapımcının projeleriydi.

Alp Navruz'un ekrana geri dönüşü yine çok etkileyici olacak! Bir değil iki proje olabilir! 1

Şimdi de bir asker dizisi ile fazla ayrı bir şekilde hayranlarının karşısına çıkması beklenen Alp Navruz, yeni projeler konusunda ilk açıklamasını yaptı. Oyuncu, “Heyecanlandığım bir kaç meslek var. Ocak’ta bitirdim ben işi, geldiğimden beri bir çok akıcılık okudum. Sanırım 2 iş var acilen. Beni çok heyecanlandıran. İmza aşamasına gelmedik ama görüşmelerimiz devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Alp Navruz’un isminin geçtiği yeni asker dizisi dışarıda kendisini heyecanlandıran bir başka projenin daha olduğu bu yorumlama ile ortaya çıktı.

Oynamayı çok istediği bir mertlik hikayesi bulunduğunu ve bir dijital dizi olarak da böyle öneri aldığını anlatan Alp Navruz, takviminin uymadığı için bu projede yer alamadığını anlattı.

Görüşmekte olduğu yeni proje noktasında da yıllık uyuşmazlığı yaşandığını anlatan Alp Navruz, “Çok güzel bir program metni var. Sürpriz olsun, detayını vermeyeyim. O birazcık ters köşe olabilir” ifadesini kullandı.

Alp Navruz’un bu sözleri ile yeni asker dizisini mi yoksa diğer bir projeyi mi kast ettiği hemen şimdi net yok. Ancak ünlü oyuncu aklını çelen ve görüşmelere devam ettiği bir proje ile yakında hayranlarına sürpriz yapabilir.

Yüksek Dağ Navruz, ayrıca yıllık uyuşmazlığı çözülür ise bir başka proje için de sürpriz bir karar alabilir. Reklam filmlerinin de devam ettiğini anlatan oyuncu, gelecek hafta İzmir’de tatil yapmayı planladığını açıklama etti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/alp-navruzun-ekrana-geri-donusu-yine-cok-etkileyici-olacak-bir-degil-iki-proje-olabilir/1327651