Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dünyaya yayılıyor, şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor!

Emre Davetli’un yapımcılığındaki Zihinsel Olarak Film imzalı Büyük Selçuklu serisi dünyaya açılıyor.  Önce Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan dizi, geçen sezon Alparslan Büyük Selçuklu ismiyle yoluna devam etti.

Yayınlandığı dönem Türkiye’de reyting rekorları kıran Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Buğra Gülsoy ve Hatice Şendil başrolde yer almış ve çok başarılı bir meslek ortaya çıkmıştı. İkinci sezonda ise dizinin hikayesi ve bütün oyuncu kadrosu değişti. Barıştırma Arduç ve Fahriye Evcen ikilisinin başarılı partnerliği ile ilk sezonu geride bırakan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, ikinci sezon için de hazır. Yeni sezon fragmanı paylaşılan dizi 19 Eylül Pazartesi akşamı 28. bölümüyle tekrar ekrana dönüyor.

Fahriye Evcen’in ayrıldığı dizinin ikinci sezonu 19 Eylül’de yayınlanmaya başlayacak. Uyanış ve Alparslan Büyük Selçuklu dizilerinden oluşan Büyük Selçuklu serisi aynı anda 20’den artı ülkede yayına giriyor.

2020 yılının en fazla konuşulan dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ile geçtiğimiz sezon başlayan ve 19 Eylül’de TRT1 ekranlarında ikinci sezonuyla seyirci ile buluşacak Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dünyanın çoğu ülkesindeki televizyon kanallarında yayına giriyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dünyaya yayılıyor, şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor! 1

Akli Film imzalı Büyük Selçuklu serisi başlangıçta Mena Bölgesi başta almak üzere, Pakistan, İsrail, Bangladeş, Arnavutluk, Kazakistan, Afganistan, Bosna Hersek, Azerbaycan gibi 20’den pozitif ülkede pat diye seyirci ile buluşuyor. Serinin yayınlandığı ülkelere önümüzdeki günlerde yenileri de eklenecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/alparslan-buyuk-selcuklu-dizisi-dunyaya-yayiliyor-sasirtici-gelismeler-yasaniyor/1336048