Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısından Barış Arduç ile ilgili açıklama geldi!

.com/Ayrıntı – Geçtiğimiz günlerde, TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katılan oyuncu Ezgi Çelik’in retweet ettiği tweet nedeniyle daha sete çıkmadan kadro dışı kalması gündeme gelmişti.

Aynı dizide, daha önce yeniden tweet krizi yaşandığı iddiaları ortaya atıldı. Çıkan haberlerde, yapımcı firmayla, dizinin başrol oyuncusu Barıştırma Arduç aralarında, oyuncunun geçmişte paylaştığı bir tweet’in sorun olduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, yapımcı Barışma Arduç’tan tweet’i silmesi için ricada bulundu. Oysa yakışıklı oyuncu bu ricası kabul etmedi. Bu iddialar üzerine, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yapımcı firması Zeka Olarak Film’in sosyal ağ hesabından bir izah etme yapıldı.

Alparslan Büyük Selçuklu'nun yapımcısından Barış Arduç ile ilgili açıklama geldi! 1

Kamuoyuna saygıyla duyurulur notuyla paylaşılan metinde, Barış Arduç ile ilgili meydana çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ifade edilerek izleyicilerin bu cins haberlere haysiyet etmemeleri istendi.

İlk sezonu merakla izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Barışma Arduç ile başrolü paylaşan Fahriye Evcen diziye veda etti. Fahriye Evcen, yoğun alıştırma şartları sebebiyle oğlu Karan ile yeterince ilgilenemediği düşüncesiyle dizinin ikinci sezonunda yer elde etmek istemediği şeklindeki iddialarla gündeme geldi. Oyuncu, dizinin yapım şirketi Akli Film’in sahibi Emre Misafir’un bu kararından vazgeçirmeye çalışmasına karşın kararını değiştirmedi.

30 Mayıs pazartesi akşamı yayınlanan 27. bölümüyle sezon finali yapan dizinin finalinde izleyenleri fazla üzen gelişmeler yaşandı. İkinci sezonu ilgiyle beklenen dizi yeni sezonuyla Eylül ayında TRT1 ekranlarında olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/alparslan-buyuk-selcuklunun-yapimcisindan-baris-arduc-ile-ilgili-aciklama-geldi/1327861