Sabah Gazetesi'nden Ömer Çetin'in haberine tarafından Ankara Mamak'ta akıllara durgunluk veren bir cinayet yaşandı. Gece yarısı eski sevgilisi Sevgi Tekin'in (33) yaşadığı evin camını kırıp içeri giren 26 yaşındaki Gökhan Ağtaş, kadının kız kardeşi S.K. ve kızı S.K.'yi (17) odaya kilitledi. Sevgilisine "Diğer odaya geç, seni orada vuracağım" diyen Ağtaş, darp ettiği kadını silahla 3 el ateş ederek öldürdü.

Tekin ve Ağtaş, 3 sene beraber yaşadı. 5 ay önce kadına zor nedeniyle ayrıldılar. Ancak Ağtaş, tehditlerini sürdürdü. Durum anında Tekin, mutfakta nehir içiyordu. Yanında kız kardeşi S.K. ve 17 yaşındaki kızı S.K. vardı. İddiaya göre; evin camını parke taşıyla kıran Ağtaş içeri girdi. Silah tehdidiyle kızın ve kardeşin telefonlarını aldı. İkisini de zorla odaya kapattı ve kapıyı kilitledi.

Ağtaş, kadına "Öteki odaya geç, seni orada vuracağım" diye bağırdı. Odada tek kalan Tekin'i dövmeye başladı. Gerisinde da silahla 3 el alev etti ve kaçtı. Tabanca sesleri üzerine kapıyı zorlayıp teyzesi ile odadan çıkan S.K. annesini kanlar içinde yerde buldu. Hemen polisi ve ambulansı aradılar. Olay yerine gelen afiyet ekipleri ağır zarar görmüş kadına müdahale etti. Tekin, hastaneye kaldırıldı oysa doktarların bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.

TEKRAR TEKRAR TEHDİT ETTİ

Tekin, eski eşinden boşanmasının peşinde 3 çocuğunu Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na vermişti. Olay uygun bulunan S.K.'nin, kurumdan kaçarak annesi ile yaşamaya başladığı öğrenildi. Anne-kız birlikte evlere temizliğe artan bir şekilde geçimlerini sağlıyordu. Yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamayan S.K. ifadesinde, annesinin Ağtaş'tan bir yıl önce çocuk sahibi olduğunu söyledi. S.K. "Ağtaş bir vakit önce çocuğu alıp ailesinin yanında bıraktı. Annemi defalarca tehdit etti" dedi.

ŞİKÂYETÇİ OLMUŞTU

Tehditler sebebiyle annesinin daha önce polis merkezine gitgide artarak şikâyetçi olduğunu vurgulayan S.K., hastane önünde vefat haberini alınca teyzesine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Polis, Ağtaş'ın yakalanması için egzersiz başlattı.

Firar eden katil zanlısının sosyal medyadaki silahlı pozlarının altına "Tövbeler, yeminler bozuldu yansın mermiler bu saatten sonradan" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Olaya tanık olan komşu Murat Pınar "Gece uyuduğumuz sırada silah sesini duyduk. Çığlıkların da gelmesi üstüne binanın girişine içten koştum. Kapının açık olduğunu görüp içeri girdim. Kanlar içinde yerde yatan kadını gördüm hemencecik polisi arayarak takviye istedik" dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com