Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu’nun tatil planı belli oldu!

Televizyogazetesi.com/Detaylar – 2022 yılı İrem Helvacıoğlu’na şanslı geldi. İş hayatında pek fazla projede bulunan oyuncu, aşk hayatında da aradığı mutluluğu buldu.

Son dönemde yoğun şekilde projelerde yer alan ve göz önünde olan isimler arasında bulunan İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde parladıktan daha sonra üst üste televizyon projelerinde öne çıktı.

Türkiye’deki yayınlama hayatına yeni başlayan Disney Plus için Engin Akyürek ile birlikte Kaçış dizisini çeken oyuncu, bununla beraber yeni sezonda TV8  ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde de fazla başarılı bir dram performansı ortaya koydu.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu'nun tatil planı belli oldu! 121

Dizinin kısa sürmesi ve 11. bölümde final yapması her ne dek şanssızlık olsa da İrem Helvacıoğlu tatilde bol bol dinleneceğini açıkladı. 2022’nin ilk günlerinde gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu basın mensuplarına tatil planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İrem Helvacıoğlu tatil baştan başa sevgilisiyle gezeceğini belirterek: “Görüşmeler var. Yolaç’ın da birazcık işleri var, onları halledip yeniden tatile çıkmayı düşünüyoruz. Bu yaz bol bol gezip, dinleneceğiz” açıklamasını yaptı.

İrem Helvacıoğlu yeni yılın birincil günlerinde Yolaç Özcan’a olan aşkını sosyal medyada şu sözlerle bildiri etmişti;  “Ara Sıra bir anı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri dürüst yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o resim karesi anlatır… Her hatıra bana bu dek güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu sevinçle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/annenin-sirridir-cocuk-dizisi-final-yapan-irem-helvacioglunun-tatil-plani-belli-oldu/1327611