Irk Tv’den Sorel Dağıstanlı’nın haberine kadar, meslek insanı Mehmet Biçer, AK Parti’li eşi Istek Gözaçan’dan boşanmak istedi. Biçer’in iddiasına göre eşi Istek Gözaçan hem siyasi nüfuzunu kullanıp kendisini tutuklatmak istedi, ayrıca de korkutma etti.

İş insanı Biçer’in iddiasına göre, Gözaçan, boşanacağını söyleyen kocasına, “Boşanırsan seni öldürtürüm” dedi.

Eşinin, “Ben AK Parti’liyim, elim kolum uzun, her türlü seni bitiririm, seni Antalya’da yaşatmam” dediği ileri süren Mehmet Biçer, evi terkedip alzaymır hastası olan babasının evine taşındı.

GECE YARISI EVİ BASILMIŞ

Benzer gece eve sivil polislerin geldiğini ileri süren Mehmet Biçer, şu iddialarda bulundu:

Babamın evinde kalırken benzer gece polisler operasyon yaptı. Üç kişi geldiler üç sivil dost. Sonra üç kişinin arasındaki memur olan bir arkadaş, benden vekaleti aldı gitti, uzaklarda bir yerlerde konuştu geldi.

Eve gelen 3 sivilden sadece ikisinin polis olduğunu ileri süren Biçer’e tarafından, üçüncü kişi AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanının şoförü N. M’ydi… Biçer, N. M’nin komiser gibi davrandığını, etrafa talimatlar verdiğini söyledi.

500 BİN EURO NEREDE?

Mehmet Biçer iddialarını şöyle sürdürdü:

Mevcutlu olarak akşam 17.00’a değin karakolda nezarette tutuldum. Saat 16.00’da babamın evine bir arama kararı daha çıkarıldı. O aramada bana ait olan, yeğenime ait olan şirket evrakı, yeğenimin parası görüldü. Doğrusu çek aramaya gidiyorlar fakat çeki bulamıyorlar parayı hanımefendiye telefonda ifade ediyorlar. O da babamın bakıcısı saat 18.00’da evden çıkar çıkmaz eve giriyor, yanına benim şirket çalışanlarımdan biriyle. Babamı itiyor, yatak odasından eliyle koymuş gibi polislerin ona söylediği parayı alıyor ve çıkıyor. 500 bin euro para”

KIBRIS’TAKİ ÜST SEVIYE AK PARTİ’Lİ KİM?

Mehmet Biçer, boşanma aşamasındaki eşi Arzu Gözaçan’ın hukuki sürece siyasi baskı yaptırdığını savunarak şu iddialarda bulundu:

Dar bir Kıbrıs görüşmesi var. Eşimin gizlice Kıbrıs’a haziran ayında bir seyahati var. Bu seyahat her şeyin çorap söküğü gibi sonunu getirecek. Bu hanımefendi Kıbrıs’a o seyahati yapıyor Kıbrıs’a seyahatinde AK Parti’de derhal faal görevde, fazla üst seviye bir idareci orada, iki gün o da orada. Benzer otelde konaklama var lakin ben kimsenin günahına girmiyorum, bunun araştırılmasını istiyorum. Bayan söylüyor tekrar tüm Antalya biliyor isterlerse iki dakikada öğrenirler devletten daha güçlü değilim. Ben sadece Yargı istiyorum, anayasal hakkım olan adil yargılanma hakkımı istiyorum.

“MEHMET BİÇER YALAN SÖYLÜYOR”

BU ARADA, haberin yayınlanmasının arkasından Gün Haber’i arayan Arzu Gözaçan’ın yakınları, iddiaların adamakıllı asılsız olduğunu, tersine Mehmet Biçer’in eşine eziyet ettiğini, darp edip, parasını dolandırdığını ileri sürdüler.

21 Eylül’de yapılacak birincil duruşmada karşılıklı suçlamaların gündeme geleceğini bildiren Gözaçan’ın yakınları, Mehmet Biçer’in aynı şekilde diğer kadınları da kandırdığını, bunun ilk olmadığını bahis ettiler. Biçer’in haber yaptırarak, mahkeme öncesi kamuoyu yaratıp olayı lehine çevirmeye çalıştığını kaydeden Istek Gözaçan’ın yakınlarına göre, yargılama sonucu adalet yerini bulacak.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/antalyada-olayli-bosanma-davasi-bosanirsan-seni-oldurturum.html