Demre’de ilçe belediyesi kadar düzenlenen 1. Demre Drift ve Tuning Fest’te bir kadın araçların üzerine çıkarak müstehcen dans gösterisi yaptı. Festivaldeki gençler o anları cep telefonlarıyla kaydederken, gösteriyi izleyenler arasında yaşı küçük çocukların da yer aldığı görüldü. Sosyal medyada yayılan görüntüler tepkileri de beraberinde getirdi.

BELEDİYE BAŞKANI: TEZGAH!
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, tepkilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kocakaya, “Bugün düzenlemiş olduğumuz drift festivalinde, nereden ve kimler tarafından getirildiğini bilmediğimiz bir kadına hoş olmayan görüntüler verdirtilip çabucak servis edilmiştir. Bu organizasyon zarfında belediyemizin hiçbir hostes, manken vs kişiler ile anlaşması yoktur. Bu tezgahı kuran, Demre Belediyesi ile ilişkilendirmeye çalışan ve kasıtlı olarak yayan kişiler hakkında yasal yollara başvuracağız. Andolsun oysa bu memleketi ahlaksızlara bırakmayacağım” ifadelerini kullandı. Kocakaya, söz konusu kadının nasıl getirileceğine ilişkin emniyet kameralarını incelediklerini ve yarın yazılmış olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/antalya-demredeki-drift-festivalindeki-dans-goruntuleri-ortaligi-karistirdi.html