Sabahtan Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre İstanbul Maltepe'de aracıyla seyir halinde olan savcı, güya diğer bir aracın arkadan kendisine çarptığını fark edince durmak zorunda kaldı.

Savcı, aracından inip arabasındaki hasara bakmasına fırsat kalmadan diğer araçtaki Suat A. isimli şoförün saldırısına uğradı. Aracından inerek savcının arabasına dürüst seri adımlarla ilerleyen Suat A., hakaretler ederek arabanın camından içe doğru eğilip savcıya yumruk atmaya başladı. Kendisini korumak için güçlükle konuşabilen savcı, mesleğini söyledi.

Pazartesi günü yaşanan olayda burnu kırılan savcı, hastaneye giderken, öteki araçta bulunan Suat A. ve Çetin A., gözaltına alındı. Adli Tıp Kurumu, savcının burnunda birinci derecede kemik kırığı oluştuğunu saptadı.

Şikâyetçi olan savcı ifadesinde, agresif Suat A.'nın kendisine "Ne olursan ol öldürürüz seni" dediğini ve kaza sonrası olay yerinden kaçtığını söyledi.

Şüpheliler Suat A. ve Çetin A. gözaltına alınıp tutuklama talebiyle sevk edildikleri İstanbul Anadolu Sulh Cinayet Hâkimliği'nce tutuklandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/arabasina-carptiklari-savciyi-darp-ettiler-haberi-542572