Arda Kural’ın setlere geri dönüş projesi kendi hayatının yansıması gibi bir iş!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Oyuncu Arda Kaide, bir dönem çok popüler yapımlarda rol almasına karşın, yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle de uzun süre projelerde yer almamıştı. Basında çoğu sorunu nedeniyle sıklıkla haber yapılan Arda Kural, şöhreti kaldırma noktasında başarılı olamadığı yorumları ile de karşılaştı.

Arda Kural’ın sorunlu hayatında inişler ve çıkışlar hep vardı. Oyuncu geçtiğimiz yıllarda da setlere dönme konusunda adımlar atmıştı. Hemen ise Yıldızlara Bak isimli yeni sinema filmi ile genç oyuncu her yerde kameralar karşısına geçti.

Arda Kural, rahatsızlıkları sebebiyle verdiği aranın arkasında baştan setlere döndüğü için memnun. Yıldızlara Bak isimli sinema filminden bahseden oyuncu, kendi hayatında da yaşadığı sıkıntıları aktarması bakımından bu film projesinde bir hayli dikkat çekiyor.

Arda Kaide, “Güzel bir film, bir anlamı var bu filmin. Hayatta dramın, kötü şeylerin, insanın başına gelen fena şeylerin niçin geldiğine dair düşünselliği anlatacağız. Nasıl mücadele edilir ya da içsel yolculuğumuzun dışa vurumu gibi hissettirmeye çalıştığım bir film” açıklamasını yaptı.

Setlere dönmekten hoşnut olduğunu anlatan Arda Kaide, bu film projesinin geri dönüşü gibi kendisi için dinç bir anlamının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/arda-kuralin-setlere-geri-donus-projesi-kendi-hayatinin-yansimasi-gibi-bir-is/1327928