Arda Turan ve Aslıhan Doğan çiftinin bir dargın bir barışık ilişkisinde yine çatlaklar oluşmaya başladığı iddia edildi. Öyle ki iddialar yalnızca aralarının kötü olduğu değil ilişkinin sonlandığı bile dillendirilir oldu. 

Arda'nın yanında İstanbul'a dönen Aslıhan Doğan'ın bunalımda olduğu ve bir restorantta ağlarken görüldüğü haberler arasında yer aldı. 

Çubuklu'da bulunan Balıkçı Abdullah isimli restorantta iki gün peş peşe giden Doğan'ın Turan için mekanda saatlerce ağladığı görülmüş.

Oldukça moralsiz gözüken Doğan'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Mutsuz olan ve ayakta durmakta zorlanan Doğan, arkadaşlarının kollarında mekanı terk ederek evine gitti. Arda Turan ve Aslıhan Doğan arasında daha önce de fotoğraf krizi çıkmıştı. Aslıhan Doğan'ın annesi ve müstakbel kayınvalidesiyle fotoğraf paylaşmasına kızan Arda Turan, 'Artık özel hayat paylaşmak yok' diye rest çekerek sevgilisine ait tüm fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmişti. Aslıhan Doğan da bunun üzerine instagram hesabını kapatmıştı.

Kaynak: Takvim