Sabahtan Gazetesi'nden Aykut Soncu ve Yasin Sus'un haberine tarafından ailesi, polise artan bir şekilde kayıp başvurusu yaptı. Ekipler Arda Yurtseven'i bulmak için düğmeye bastı. ilesi, polise giderek kayıp başvurusu yaptı. Ekipler Arda Yurtseven'i bulmak için düğmeye bastı.

Bunun üstüne ormanlık alanda egzersiz başlatıldı. Arama sırasında Yurtseven'in bisikletine rastlandı.

Aramalar sürerken Arda Yurtseven bir ağaçta asılı halde bulundu.

Ekiplerin incelemelerinin ardındaki 16 yaşındaki Arda Yurtseven'in cenazesi Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Şanssız gencin ölümünün ardından ise Mavi Balina oyunu oynadığına dair iddialar ortaya atıldı.

Arda Yurtseven'in dayısı Ali Kaya ise Mavi Balina iddiaları üzerine kayda değer talimat yaptı.

"AZ ÖNCE ARAŞTIRMA SONUÇLARI ELİMİZE GEÇMEDİ"

Arda Yurtseven'in dayısı Ali Kaya, "Sosyal medyada o kadar söyleniyor biz de oradan duyuyoruz. Demin araştırma sonuçları elimize geçmedi. Elimizde pek bir kanıt değil. Evdeyken oyun oynama gibi bir durumu yoktu. O Kadar bir şey var mı yok mu bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaya, "Suç Oluşturan şüpheniz var mı?" sorusuna da 'Hayır değil' yanıtını verdi. Ali Kaya, "Evden ayrılmadan önce ailesine bir anekdot bıraktı mı?" sorusunu ise şöyle cevapladı: 'Emniyet, yandaki çantasına el koydu. Çantanın içindekiler araştırılacak. Bir anekdot var mı yok mu bilemiyoruz…'

'ÇOK DURDUNGU'

Kaya, hem şanssız gencin son dönemlerde oldukça sakin olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/arda-yurtsevenin-gizemli-olumunde-sir-canta-detayi-haberi-538834