Arka Sokaklar dizisi bir sezonu daha zirvede kapattı!

Kanal D’nin, 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi Arkadaki Sokaklar, sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 632’nci bölümü izleyiciden bir kere daha tam anekdot olarak sezonu zirvede bitirdi.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi unvanını taşıyan Arka Sokaklar, çok başarılı bir sezonu daha geride bırakmanın gururunu yaşıyor. 632. bölümü ile veda eden dizinin final sahnesinde Rıza Baba’ya kızı Pınar’dan gelen acı haber herkesi üzdü.

Yapımı Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yapıyor. Senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arkadaki Sokaklar, Kantar Medya’nın verilerine göre tüm kişiler kategorisinde günün en fazla izlenen yapımı oldu.

Arka Sokaklar dizisi bir sezonu daha zirvede kapattı! 1

Başrollerinde; Galibiyet Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın yer aldığı Arkadaki Sokaklar, yeni sezonda yeni bölümleri ile Kanal D ekranında yer almaya devam edecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/arka-sokaklar-dizisi-bir-sezonu-daha-zirvede-kapatti/1327662