Arka Sokaklar dizisinde yürek burkan ayrılık!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arkadaki Sokaklar bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. Yeni sezonda 17. sezonu ile ekran macerasına devam edecek olan Arkadaki Sokaklar dizisinde yıllardır, ‘Komiser Mesut’ karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziye veda etti.

Yaz döneminde sanatçı oyuncunun diziden ayrılacağına karşın iddialar magazin basınında yer almış ancak kanal ve üretim firmasından yapılan açıklamalarda, kadroda  ressam oyuncu  Şevket Çoruh’un ismi de yer almıştı.

Bu defa tanımlama oyuncunun bizzat kendisinden geldi. Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arka Sokaklar dizisinde yaşam verdiği ‘Mesut’ karakterine veda etti.Arka Sokaklar dizisinde yürek burkan ayrılık!.. 1

Usta oyuncu vedasında şu şehvetli ifadeleri kullandı; “Hoşça kal Mesut. 16 sezon 632 birim boyunca Arkadaki Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya dek ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Öncelikle yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllardan beri omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkür ederim. Uzakta görenler Mesut sanıyor, bir Şevket’e döndü benim hayatım…”

öte yandan, diziye arasında, Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’nın da bulunduğu yeni isimler de katıldı.

Dizinin kemik oyuncu kadrosunda Başarı Ergin,  Hür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu rollerine devam edecek. Arkadaki Sokaklar’ın 17. sezonunun yakında Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/arka-sokaklar-dizisinde-yurek-burkan-ayrilik/1335424