Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar aralarında krize neden olan Artı 1 TV’nin kuruluşuyla ilgili tartışmaya Can Ataklı da dahil oldu.

 

Kendisine ait YouTube kanalında konuşan Ataklı, Fazla 1 TV’nin kuruluşu için CHP’den toplanan 40 milyon TL’nin diğer bir CHP’li tarafından buharlaştırıldığını öne sürdü.

“‘HALLEDİYORUM’ DEYİP DEĞIL ETTİ”

Can Ataklı, şu ifadeleri kullandı: “Yani bu Pozitif televizyonunun kurulduğu zamanla ilgili çok şaibe var. Bunların içinde ben Uğur Dündar'ın adını falan duymadım. Ama bir defa CHP'den toplanan 40 milyon lira para var ve bu kayıp. Onu başka bir manâlı CHP'linin 'Tamam ben hallediyorum' deyip kayda değer bir bölümünü yok ettiğini, gerisiyle de yapı yaptığını falan söylerler...”

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ile benzer gazetenin yazarı olan Uğur Dündar'ın kavgası gündeme oturmuştu. Kurucuları aralarında Dündar'ın da yer aldığı Pozitif 1 TV'nin, Avusturya'da tutuklanan SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz tarafından finanse edilerek kurdurulduğunu ima eden Özdil, "SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor. Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor! Içten ve güvenilir(!) tahlilci gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor" paylaşımı yapmıştı.

"CENAZEME GELMESİN"

 

Uğur Dündar ise, "Yazıklar olsun. Sen nasıl ima yollu da olsa balçık atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Karşıma çıkarsan fazla kötü olur. Bu benim yediğim bir hançerdir. Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin" demişti.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/arti-1-tv-tartismasina-can-atakli-da-dahil-oldu-haberi-534539