Yeni Asır Gazetesi'nden Sebahattin Alp'in haberine tarafından corona virüse aleyhinde en etkin silah olan aşıyla ilgili çalışmalar ülke genelinde çabucak devam ederken aşı karşıtlığı canların yitirilmesine yol açıyor. Denizlili hoca aşı karşıtlığı kurbanı oldu.

Sarayköy ilçesi Beylerbeyi Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olan Alaattin Gülbey (35), aşı karşıtı olduğu için Kovid-19 aşısını yaptırmadı.

'KEŞKE YAPTIRSAYDIM' DEDİ

Teyzesi Nursel Tuncel'in iki kere korona virüse yakalanmasına karşın teyzesinin yaşadıklarından da etkilenmeyen şanssız öğretmen, tatil için gittiği Kuşadası'nda rahatsızlandı. Durumu ağırlaşınca virüse yakalandığı şüphesiyle test yaptıran Gülbey'in deneme sonucu artı çıkınca tedavisine başlandı. İki hafta önce hastaneye kaldırılan Gülbey, doktorlara 'Keşke aşı yaptırsaydım' dedi. Fakat virüsün akciğerlerine inmesi nedeniyle tedavisine geç kalınan Gülbey, yoğun bakım ünitesinde entübe edildi.

İngilizce öğretmeni burada yapılan bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gülbey'in acı haberiyle ailesi yasa boğuldu.

Aşı karşıtı Gülbey'in söylediklerine inanarak daha evvelden aşılarını yaptırmadıkları öğrenilen kardeşleri Veli ve Mustafa Gülbey ile anne Kezban ve baba Tuncay Gülbey'in acı olayın peşinde vakit kaybetmeden aşı yaptırdığı belirtildi.

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/asi-karsiti-ogretmenden-aci-haber-geldi-haberi-536118